Türkiye'den Kuzey Makedonya'nın Teşekkürüne Yanıt

Türkiye, salgınla mücadele edilen bu zor günlerde Balkan ülkelerine tıbbi yardımda bulundu. Bunun sonucu olarak gelen teşekkür mesajlarına Kuzey Makedonya da dahil oldu. Kuzey Makedonya'dan Türkiye'ye aktarılan minnettarlık ifadesine Bakan Çavuşoğlu,"Her daim yanınızdayız." yanıtını verdi.

09.04.2020-08:24 - (Son Güncelleme: 09.04.2020-08:12) Türkiye'den Kuzey Makedonya'nın Teşekkürüne Yanıt

Türkiye, salgınla mücadele edilen bu zor günlerde Balkan ülkelerine tıbbi yardımda bulundu. Bunun sonucu olarak gelen teşekkür mesajlarına Kuzey Makedonya da dahil oldu. Kuzey Makedonya'dan Türkiye'ye aktarılan minnettarlık ifadesine Bakan Çavuşoğlu, "Her daim yanınızdayız." yanıtını verdi.

Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu, salgın sebebiyle destek niteliğinde Kuzey Makedonya'ya tıbbi malzeme yardımı yapan Türkiye'ye, ülkesi adına teşekkürlerini sunan Kuzey Makedonya Dışişleri Bakanı Dimitrov'a, "Her daim yanınızdayız." dedi.

Bakan Mevlüt Çavuşoğlu, Kuzey Makedonyalı mevkidaşı Nikola Dimitrov'a hitaben Twitter'dan verdiği yanıtta "Dost kara günde belli olur. Kardeş Kuzey Makedonya'nın her daim yanındayız." ifadelerini kullandı.

Dimitrov ise Twitter hesabından, ülkesine Türkiye'den tıbbi malzeme sevkiyatını gerçekleştiren uçağın fotoğraflarını paylaşarak, "Dost ve müttefik Türkiye'ye COVID-19'la mücadelemize verdiği destek için minnettarız." demişti.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal