Türk Uzmanlardan Coronavirüs Tavsiyeleri

Türkiye'nin yeni tip coronavirüs salgınıyla boğuştuğu son günlerde vatandaşın gözü kulağı alınması gereken tedbirlerde! "Yeni tip coronavirüs salgını için alınması gereken önlemler?" "Coronavirüs neden öldürür?"gibi sorular insanların kafasını kurcalayan konulardan sadece birkaç tanesi İşte bu soruların yanıtı

31.03.2020-13:06 - (Son Güncelleme: 31.03.2020-13:12)

Türkiye'nin yeni tip coronavirüs salgınıyla boğuştuğu son günlerde vatandaşın gözü kulağı alınması gereken tedbirlerde! "Yeni tip coronavirüs salgını için alınması gereken önlemler?" "Coronavirüs neden öldürür?"gibi sorular insanların kafasını kurcalayan konulardan sadece birkaç tanesi.

Peki her söylenen önlem alınmalı mıdır? bu sorunun yanıtı ve daha fazlası ünlü Türk uzmanların coronavirüse yönelik tavsiyelerinin yer aldığı videoda...

Yeni tip coronavirüs salgına yönelik video yayını izlerken yurt genelinde coronavirüsün güncel durumuna da değinmeden geçmeyelim! İşte 30 Mart 2020 Türkiye'de coronavirüs rakamları:

Sağlık Bakanlığının internet sitesinde yer alan "Türkiye Günlük Koronavirüs Tablosu"nun güncel verilerini, Sağlık Bakanı Fahrettin Koca da sosyal medya platformu Twitter hesabı üzerinden paylaştı.

Yayınlanan tabloya göre test sayısı 11 bin 535, vaka sayısı 1610, vefat sayısı ise 37 olarak kayıtlara geçti.

 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal