Trump, Sisi'ye 'Benim En Favori Diktatörüm' Dedi

ABD Başkanı Donald Trump'ın, Fransa'da organize edilen G-7 Zirvesi'nde,Mısır Cumhurbaşkanı Abdülfettah es-Sisi için "benim en favori diktatörüm" dediği söylendi.

14.09.2019-09:59 - (Son Güncelleme: 14.09.2019-15:22)

ABD Başkanı Donald Trump'ın ağustos ayında katılmış olduğu Fransa'da organize edilen G-7 Zirvesi esnasında, Mısır Cumhurbaşkanı Abdülfettah es-Sisi hakkında "benim en favori diktatörüm" dediği açığa çıktı.

Wall Street Journal gazetesinin ABD'li ve Mısırlı üst kademe görevlileri kapsadığı haber içeriğine göre ABD Başkanı Donald Trump, Mısır Cumhurbaşkanı Abdülfettah es-Sisi'nin olmadığı bir esnada salondaki yetkililerin anlayabileceği bir yükseklikte bağırarak "Benim en favori diktatörüm nerede?" dedi.

Trump'ın Mısır Cumhurbaşkanı Sisi için bu tabiri esprili bir dille söylediğini anlayan toplantı mensupları, Trump'ın bu sözleri kullanmasının ardından içeride büyük bir  sessizliğin olduğunu açıkladı.

Wall Street Journal gazetesinin ifadesine göre, Sisi'nin bu tabiri duyup duymadığına yönelik herhangi bir ifadenin gündeme gelmediği söylendi.

Son Gündem Haberleri için kaydırınız.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal