Trabzon'da Fuhuş Tüneli Bulundu

Fuhuş için yer altına tünel yaptılar! Trabzon'da bir otele fuhuş operasyonu düzenleyen polis ekipleri, 3 yabancı asıllı kadınlar, duvarın arkasındaki gizli geçitte bulundu.

26.09.2020-14:12 - (Son Güncelleme: 26.09.2020-17:37)

Trabzon'daki bir otele baskın yapan Ahlak Masası ekipleri, gizli geçit tespit etti. Olay yerinden yansıyan görüntülere göre, kalorifer peteği arkasında geçtiği tespit edilen bir yol bulundu

Trabzon'un Ortahisar ilçesinde Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği Ahlak Masası ekipleri, duvarın ardındaki 3 yabancı uyruklu kadını gözaltına aldı.

Söz konusu baskın, Asayiş Büro Amirliği Ahlak Masası ekipleri, Ortahisar ilçesi İskenderpaşa mahallesindeki otele yapıldı.

Olay yerinden yansıyan bilgiye göre, açılan tünelin, odada bulunan kalorifer peteği öne çekildiğinde içine girildiği ve arkasından yan binaya geçilen gizli bir geçit olduğu belirtildi.

Olayda 2'si Kırgızistan, 1'i Moldova olmak üzere 3 yabancı uyruklu hayat kadını yakalanırken, Z.S., N.B. ve G.M. isimli yabancı uyruklu kadınlar sınır dışı edilmek üzere gerekli mercilere gönderildi.

Diğer taraftan bahsi geçen otelin işletmecileri F.B. ve H.İ. ise fuhuşa aracılık ve yer temini suçlarından Trabzon Adliyesi'ne gönderildi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal