Haber 365
Haberlere Hızlı Erişin Son Dakika Haberleri ve Gelişmeleri Anında, Herkesten Önce Öğrenmek İçin;
Takip Et

Terörist Deniz Naki'den Küstah Çağrı!

TSK'nın operasyon yaptığı Afrin'deki YPG'li teröristlere destek veren futbolcu Deniz Naki, herkesi sokağa çağırınca sosyal medyadan tepki yağdı.

01.02.2018-12:28 - (Son Güncelleme: 01.02.2018-12:30) Terörist Deniz Naki'den Küstah Çağrı!

Amedspor'da forma giyen Deniz Naki skandala imza attı, son mesajıyla ortalığı ayağa kaldırdı.

Türk Silahlı Kuvvetlerinin operasyon yaptığı Afrin'deki YPG'li teröristlere destek çıkan Naki, yarın Almanya'nın Köln şehrinde yapılacak mitinge herkesi sosyal medyadan davet etti.

Twitter kullanıcıları, Naki'nin bu açıklamalarının ardından 28 yaşındaki futbolcuyu yerden yere vurdu.

PFDK'ya sevk edildi!

Amed Sportif Faaliyetler futbolcusu Deniz Naki, "ayrımcılık ve ideolojik propagandası" nedeniyle tedbirli olarak Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu'na (PFDK) sevk edildi.

TFF Hukuk Müşavirliği'nce PFDK'ya yapılan sevk raporu şöyle;

"AMED SPORTİF FAALİYETLER Kulübü futbolcusu DENİZ NAKİ'nin çeşitli internet sitelerinde yayınlanan açıklamaları suretiyle "ayrımcılık ve ideolojik propagandası" nedeniyle Futbol Disiplin Talimatı'nın 42. maddesi uyarınca 28.01.2018 tarihinden itibaren tedbirli olarak PFDK'ya sevkine karar verilmiştir."

TÜRKİYE'DEKİ FUTBOL HAYATI SONA ERDİ

Kurallar gereği üç yılı aşan cezalar da sürekli hak mahrumiyetine dönüştüğü için Naki'nin Türkiye'deki futbol hayatı sona erdi.

TFF'nin resmi sitesinden PFDK kararına ilişkin yapılan açıklama şöyle:

"Amed Sportif Faaliyetler Kulübü sporcusu Deniz Naki'nin, ayrımcılık ve ideolojik propaganda nedeniyle FDT'nin 42/1-a, 35/4. ve 4/2. maddeleri uyarınca 3 YIL 6 ay müsabakalardan men cezası ve 273 bin TL para cezası ile cezalandırılmasına, üç yılı aşan ceza bakımından FDT'nin 95/1. maddesi uyarınca sürekli hak mahrumiyeti cezası ile cezalandırılmasına karar verilmiştir."

DENİZ NAKİ KİMDİR?

1989 yılında Almanya Düren’de dünyaya gelen futbolcu Deniz Naki futbol yaşantısına doğduğu yerin takımı FC Düren alt yapısında başlamıştır.

Daha sonra Bayer Leverkusen alt yapısına geçmiş ardından 2. Lig ekiplerinden Rot Weiss Ahlen takımına kiralık olarak ve oradanda FC St. Pauli, SC Paderborn, Gençlerbirliği ve son olarak TFF 2. Lig ekiplerinden Amed SK takımında forma giymektedir.

Deniz Naki hem anne hem’de baba tarafından aslen Tunceli Dersim’lidir.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı doğru kaydırın.

 
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal
Daha fazla içerik yok
;