Tekirdağ'da Bir Kadın, Kocasını Demir Sopayla Öldürdü

Tekirdağ'da bir kadın tartıştığı kocasını demir sopayla döverek öldürdü.

19.04.2018-19:35 - (Son Güncelleme: 19.04.2018-20:58) Tekirdağ'da Bir Kadın, Kocasını Demir Sopayla Öldürdü

Tekirdağ'ın Ergene ilçesinde fabrika işçisi Ayşe Y. (45), oğlu Muharrem Y. (25) ile beraber, kendisine şiddet uyguladığını öne sürdüğü eşi Fesih Y.'yi (52 demir çubukla döverek öldürdü.

Ergene'de yaşayan iki çocuk annesi Ayşe Y., öne sürülene göre devamlı şiddet gördüğü eşi Fesih Y. ile dün sabah evde kavga ettikten sonra Valimeşe Mahallesi sanayi bölgesindeki çalıştığı geri dönüşüm fabrikasına geldi. Bir süre sonra Fesih Y., eşinin çalıştığı fabrikaya gitti, aralarında tekrardan kavga çıktı. Bunun üzerine Ayşe Y., oğlu Muharrem'i aradı. Anne, baba ve oğulları arasındaki olay kavgaya dönüştü. Kavga esnasında Muharrem Y., iş yerinde olan demir çubukla bacaklarına vurduğu babasını yere devirdi, daha sonra da olay yerinden uzaklaştı. Ayşe Y., yediği darbelerle yerde yatan eşine bu kez kendisi demir çubukla vurmaya başladı. Olayı gören diğer insanların ihbarı ile gelen jandarma birimleri Fesih Y.'nin öldüğünü tespit etti. Jandarma, anne ve oğlunu gözaltına alarak, haklarında soruşturma açtı.

İfadesinde eşinin kendisine devamlı şiddet uyguladığını iddia eden Ayşe Y., bu sebeple ölüm korkusu yaşadığını açıkladı. Yalçın, "Ben iş yerinde çalışıyordum. Yanıma geldi, bir süre gene kavgaya başladık. Zaten eve de ben bakıyordum. Benim kazandığım para ile geçimimizi sağlıyorduk. Beni hep tehdit ediyordu. Burda da tehdit etti ve kavga çıktı. Bu olay cereyan etti. Eşimin korkusundan lisede okuyan kızım bile okula gitmekten korkuyordu" dedi.

Jandarmadaki sorgularının sonrasında anne ile oğlu Çorlu Adliyesi'ne gönderildi.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal