Tanju Çolak AK Parti'den Aday Adayı Oldu

Eski milli futbolcu Tanju Çolak, AK Parti'den İzmir 1. Bölgeden milletvekilliği aday adaylığı müracaatını yaptı.

29.04.2018-17:33 - (Son Güncelleme: 29.04.2018-17:29) Tanju Çolak AK Parti'den Aday Adayı Oldu

Başvurunun sonrasında muhabirlere açıklama yapan eski milli futbolcu Tanju Çolak, İzmir'i çok sevdiğini belirtti. Urla'da bir yazlığı olduğunu, ara sıra gelip gittiğini söyleyen Çolak, halkın sıcaklığı ve ilgisinden mutlu olduğunu açıkladı.

Milletvekili aday adayı Tanju Çolak, "Bu süreçte Cumhurbaşkanımı Erdoğan’ın yanında olma ihtiyacını hissettim. 2014 yılındaki seçimlerde de başvurmuştum. Biz bağlılığımızı göstermek için tekrar buradan adaylığımızı koyduk. Bu başvuruda sivil toplum örgütleri ve spor camiası bize destek oldu. Bugün geldik başvurumuzu yaptık. Hayırlı olsun, İnşallah güzel olacak"  diye konuştu.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'IN KİŞİLİĞİ BENİ ÇOK ETKİLİYOR

Daha önce de Urla'dan belediye başkanlığı için aday adaylığı başvurusu yaptığını anımsatan Çolak, "Varlığımız hep AK Parti'den devam etti çünkü Cumhurbaşkanı Erdoğan’a olan saygımız sevgimiz ve sporcu kişiliği beni çok etkiliyor. Duruşu, hizmetleri, yaptıklarından kaynaklı Tanju Çolak olarak AK Parti'den uzun zamandır devam ediyorum. Görev verilsin verilmesin hiç elzem değil, biz bu uğurda desteklemeye, bağlılığımızı bildirmek için buradayız" ifadelerinde bulundu.

Miletvekili aday adayı olan Tanju Çolak'ı bazı spor kulübü ile sivil toplum kuruluşu temsilcileri de yalnız bırakmadı.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal