Taner Yıldız'dan Kayseri Ticaret Borsası'na Hayırlı Olsun Ziyareti

Enerji ve Tabii Kaynaklar eski bakanı Taner Yıldız, Kayseri Ticaret Borsası'na yeni başkan seçilen Recep Bağlamış ve yönetim kuruluna hayırlı olsun ziyareti gerçekleştirdi.

21.06.2018-12:09 - (Son Güncelleme: 21.06.2018-12:02) Taner Yıldız'dan Kayseri Ticaret Borsası'na Hayırlı Olsun Ziyareti

Enerji ve Tabii Kaynaklar eski Bakanı Taner Yıldız ve yanındaki heyet Kayseri Ticaret Borsası (KTB) Başkanı Recep Bağlamış ve Yönetim Kurulu üyelerine hayırlı olsun ziyareti yaptı.

KTB Başkanı Recep Bağlamış, Meclis Başkanı Fahrettin Çalışkan ve Yönetim Kurulu üyeleri tarafından karşılanan Taner Yıldız ile Kayseri'nin tarım ve hayvancık meseleleri ile alakalı görüş alışverişi yapıldı. Taner Yıldız, ziyarette gerçekleştirdiği konuşmada, KTB'nin Kayseri ticaret ve ekonomisinde kritik bir konumu olduğunu söyleyerek,"Borsamız, üreticilerimizin korunması bakımından kritik bir vazifeyi üstleniyor. İnşallah seçim ardından da sık sık temaslarda bulunarak kentimizin, ülkemizin tarım ve hayvancılık sektöründeki problemleri ile alakalı istişarelerimizi fazlalaştıracağız. Bu bağlamda Recep Bey ve yönetim kuruluna başarılar diliyorum" dedi.

KTB Başkanı Recep Bağlamış'ta, ziyaretten dolayı memnuniyeti söyleyerek,"Siyasilerimizin çözüm bulma konumunda oldukları için sivil toplum kuruluşları ile daha güçlü bir diyalog içinde olmaları en büyük temennimizdir. Çünkü üyelerimiz çerçevesinde kentimizin ekonomik manadaki problemlerine hep beraber çözüm üretmemiz lazım. Bu kent ve bu ülke bizim. Ülkemizin müreffeh bir düzeye ulaşması hepimizin en büyük talebidir" diye konuştu. Ardından Başkan Bağlamış ve Yönetim Kurulu üyeleri, Kayserili üreticilerin problemleri ve çözüm tavsiyeleri hususunda Taner Yıldız'a bilgiler verdi. Ziyarete AK Parti Kocasinan İlçe Başkanı Muammer Kılıç ve teşkilat idarecileri de katıldı. 

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal