Şuşa Savaşı Azerbaycan Lehine Döndü

Azerbaycan cephesinden haberler gelmeye devam ediyor. Son gelen bilgilere göre Şuşa Savaşı'nda Hankendi hastanesine askeri ambulanslarla üst üste yığılmış onlarca yaralının, kanlı ve bitkin şekilde geldiği bildirildi.

07.11.2020-22:19 - (Son Güncelleme: 07.11.2020-22:07) Şuşa Savaşı Azerbaycan Lehine Döndü

Azerbaycan ordusunun cephede yaşadığı zaferler devam ediyor. 27 yıl önce Dağlık Karabağ bölgesini zorla işgal eden Ermenistan'a karşı Cumhurbaşkanı İlham Aliyev liderliğinde 1.5 ay evvel başlatılan harekatlarda çarpışmalar devam ediyor. 

Son gelen bilgilerde Şuşa'da çatışmaların devam ettiği ve savaşın Azerbaycan ordusunun lehine döndüğü bildirilirken Hankendi hastanesine askeri ambulanslarla üst üst üste yığılmış onlarca yaralının, kanlı ve bitkin şekilde geldiği bildirildi.

'AZERBAYCAN ORDUSU, ŞUŞA/HANKENDİ-LAÇİN YOLUNU KESTİ'

Gerçekleşen çatışmalar sonucunda Azerbaycan ordusunun Güney Dağlık Karabağ'da kontrolü sağlayabilmek adına Şuşa/Hankendi-Laçin yolunu kestiği bildirildi.

'YARALI ERMENİ ASKER'

 Savaştan kaçan ve teslim olan Ermeni askerinin konuşmaları da Azerbaycan basınında yer buldu. Asker, Azerbaycan ordusunun Şuşa şehrine ulaştığını ve şehir çatışmalarını devam ettiğini söyledi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal