Suruç'ta Olay İçin Yeni Bir İddia Ortaya Atıldı

Suruç'ta 4 kişinini hayatını kaybettiği 8 kişinini de yaralandığı silahlı kavga olayı ile ilgili farklı iddialar ortaya atıldı. Ölenlerden Esvet Şenyaşar'ın kardeşi Osman Ali Şenyaşar, kamera kayıtları olmasına rağmen karlı taraftan kimsenin gözaltına alınmadığını söyledi.

20.06.2018-09:14 - (Son Güncelleme: 20.06.2018-09:01) Suruç'ta Olay İçin Yeni Bir İddia Ortaya Atıldı

Urfa’da Suruç’ta AK Partililer ile esnaf arasında meydana gelen ölümlü kavgaya tepkiler devam ediyor. Hastanede AK Partililerin yakınları tarafından saldırıya uğraması neticesinde yaşamını yitiren Esvet Şenyaşar’ın kardeşi Osman Ali Şenyaşar, olayla alakalı pek çok kamera kaydı olmasına karşın karşı taraftan gözaltına alınan kimsenin bulunmadığını bildirdi.

Geçen cuma günü Urfa Suruç’ta AK Partililerle esnaf arasından meydana gelen silahlı kavgada iki taraftan 4 kişi hayatını kaybetmiş, 8 kişi yaralanmıştı. Yaralılardan Fadıl Şenyaşar tutuklanırken, gözaltına alınan Mehmet Şenyaşar ise serbest kaldı. Olay hastaneye de sıçramıştı. Hastanede AK Partililerin yakınları tarafından saldırıya uğraması neticesinde yaşamını yitiren Esvet Şenyaşar’ın kardeşi Osman Ali Şenyaşar olayla alakalı Evrensel’e açıklamalar yaptı.

‘AĞABEYİMİN 25 YILDIR MALİYEDE KAYDI VAR’

Esnaf olan yakınlarının PKK’li gibi lanse edilmesine tepki koyan Şenyaşar, “25 senelik esnafı PKK’li diye tanıtmışlar. Bu hususta kirli bilgi ile Başbakanı da Cumhurbaşkanını da kandırarak kendilerini haklı çıkarmaya uğraşmışlar. Ağabeyimin 25 senedir maliyede kaydı bulunur. Nasıl PKK’li olabilir” diye sordu.

3 akrabasını yitirdiğini fakat bununla alakalı tek bir insanın bile yakalanmadığını belirten Şenyaşar, “Ortada 3 ölü ve birçok kamera kaydı bulunuyor fakat karşı taraftan gözaltına alınan kimse bulunmuyor. Bu derece delillere karşın onlardan kimsenin sorgulanmamasına akıl erdirebilmek güç” dedi.

OTOPSİ RAPORU VERİLMEDİ

Antep’te otopsi için morga vardıklarında savcı ve doktorların hazırda beklediğini belirten Şenyaşar, “Otopsi yapılmasının ardından raporu istedik fakat bize vermediler. Avukatlar devreye girerek 'Aile fertleri otopsi neticesini istiyor, vermek mecburiyetindesiniz. Neden saklıyorsunuz' diye itirazda bulundu fakat savcı raporu vermemekte direndi” dedi.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal