"Suriye'de Ne İşimiz Var?" Diyen Kılıçdaroğulu'na Fatma Teyze'den Cevap

Malatya'da yaşayan 78 yaşındaki Fatma Özaslan'ın, "Türkiye'de ne işimiz var?" diyen Kılıçdaroğlu ve böyle düşünenlere verdiği cevap sosyal medyada gündem oldu.

02.03.2020-17:27 - (Son Güncelleme: 02.03.2020-17:43)

Malatya'da yaşayan ve iki dedesi de şehit olan 78 yaşındaki Fatma Özaslan'ın pazarda alışveriş yaparken çekildiği görüntüleri sosyal medyada gündeme geldi. Türk askerini destekleyen Fatma Özaslan'ın "Suriye'de ne işimiz var?" diyenlere verdiği cevap herkesi duygulandırdı.

Fatma teyze yaptığı konuşmada, "Nasıl ne işimiz var? Yılan gelmiş, düşman gelmiş bağrımıza girmiş. Biz Suriye’ye girmezsek Türkiye’yi paylaştılar Malatya’yı da başkent yapacaklardı kanı bozuklar. Benim iki dedem de şehit. Bir dedem Sarıkamış’ta, bir dedem ise Çanakkale’de şehit oldu. Bu vatan onların kanı ile bedel ödedi. Vatanına değer vermeyen namusuna asla değer vermez." dedi.

Kimsenin keyfi yere vatanını bırakmayacağını belirten Özaslan, "Kimse keyfinden vatanını bırakmaz. Onlar bizim din kardeşimiz, onlarla yarım ekmeğimiz varsa da paylaşırız." diyerek Suriyelilerin kendi istekleri dışında ülkelerini terk etmek zorunda kaldıklarını savundu.

"EZAN DİNMEYECEK, BAYRAK İNMEYECEK, VATAN BÖLÜNMEYECEK"

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın her zaman desteklediğini belirten 78 yaşındaki Özaslan, "Bu ülkede ezan dinmeyecek, bayraklar inmeyecek, bu vatan bölünmeyecek. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan başımızda olduktan sonra Allah’ın izniyle hiç bir kuvvet bizi yenemeyecek." ifadesini kullandı.

"MALATYA'NIN NENE HATUNU"

Fatma teyzenin videosunu sosyal medyada yayınlayan İrfan Yılmaz ise yaptığı açıklamada, "Fatma teyzemiz bizim Malatya’nın Nene Hatunu, kendisi şehit torunu. Bizden alışveriş yaparken ülke gündemini zaman zaman değerlendiririz. O günde gündem Suriye’ydi Kendisine sorduk Suriye’de ne işimiz var diye o da çok güzel cevap verince bende kayda aldım. Videomuz çok ilgi gördü, Allah ondan arzı olsun." dedi.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırınız.


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal