Seri Katiller Birbiri ile Yarışmış: Kim Daha Fazla Adam Öldürecek

Kayseri'de 8 kişiyi öldüren katil Hamdi Kayapınar'ın İstanbul seri katili olarak bilinen Seyit Ahmet Demirci ile kim daha çok adam öldürecek diyerek iddiaya girdiği ortaya çıktı.

09.08.2018-09:37 - (Son Güncelleme: 09.08.2018-09:40)

Kayseri'de daha önce 7 cinayet gerçekleştiren ve son olarak geçtiğimiz hafta bir villanın güvenlik görevlisini öldüren seri katil Hamdi Kayapınar'ın, İstanbul seri katili olarak tanınan Seyit Ahmet Demirci ile "kim daha fazla adam öldürecek" doğrultusunda iddiaya girdiği öne sürüldü. Kayapınar yakalanmasının ardından hakim karşısına çıktığında "İddiayı kazanan ben oldum" demiş.

ERKEK KARDEŞİNİ ÖLDÜREREK BAŞLADI

Sabah'ta yayınlanan habere göre; Seri katil Hamdi Kayapınar ilk cinayetini 1994'te gerçekleştirdi. Anne ve babasının kendisinden daha çok sevdiğini iddia ettiği 13 yaşındaki erkek kardeşini iple boğarak öldürdü. Daha sonra 4 sene cezaevinde kaldı ve şartlı tahliye edildi. Cezaevinden çıkmasının ardından 1998-2001 arasında 6 kişiyi öldürdü. İncir çekirdeğini doldurmayan nedenlerle cinayetler işleyen Kayapınar, bir keresinde inşaatta sıkıştırıldı. Fakat kendisini yakalamak üzere olan polisi bacağından vurarak kaçtı. 2002'de yakalandı.

AİLESİNİ VE TOPLUMU SUÇLADI

Polise verdiği ilk ifadesinde ailesini ve toplumu suçlayan Kayapınar "Beni bugüne dek kimse sevmedi. Babam hep kötüledi. Toplum dışladı. Okula gidemedim. Meslek sahibi olamadım. Mutlu ailem ve beni seven anne babam olsaydı böyle olmazdım" dedi.

"KİM DAHA ÇOK ADAM ÖLDÜRECEK" İDDİASI

Kayapınar'ın, İstanbul'da 3 mobilyacıyı katleden ve İstanbul seri katili olarak tanınan Seyit Ahmet Demirci ile 'kim daha fazla adam öldürecek' diyerek iddiaya girdiği ortaya çıktı. Kayapınar, dönemin Ankara Devlet Güvenlik Mahkemesi'nde yargılanırken, mahkemede hâkime "İddiayı kazanan ben oldum" dedi.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal