Saadet Partisi Seçim Yolunda İlk Mitingini Yaptı

Saadet Partisi lideri ve Cumhurbaşkanı adayı Temel Karamollaoğlu, ilk seçim mitingini memleketi Sivas’ta gerçekleştirdi.

13.05.2018-17:52 - (Son Güncelleme: 13.05.2018-17:50) Saadet Partisi Seçim Yolunda İlk Mitingini Yaptı

Cumhurbaşkanı adayı Temel Karamollaoğlu, 24 Haziran seçimleri çerçevesinde ilk mitingini memleketi Sivas’ta yaparak halk ile buluştu. Şehir meydanında gerçekleştirilen mitinge yaklaşık 3 bin Sivaslı katıldı. Karamollaoğlu konuşmasında, seçim kampanyalarına Sivas’tan başladığını vurgulayarak, "Bugün bizim için, hepimiz için önemli bir gün. Elbette Sivas’ta bulunmak, bu yarışa Sivas’tan başlamak üzerime düşen bir vecibeydi. Sizlere geçmişte hem milletvekili olarak, hem de belediye başkanınız olarak hizmet etme gayretinde bulundum. Ülkemizde içinde olduğu problemleri Sivas’tan paylaşmayı bir vazife biliyorum. Sivas, Yiğidoların, mert insanların diyarıdır. Sivas dediğimiz zaman milli mücadele yıllarını unutmamız mümkün değil. Sivas, Cumhuriyet tarihimizde önemli yer işgal etti" şeklinde konuştu.

ANADOLUYU AYAĞA KALDIRMAYA HAZIRIZ

Türkiye’nin ekonomik durumu üzerinden hükümeti eleştiren Temel Karamollaoğlu şu ifadeleri kullandı.

"Dış ticaret açığı 77 milyar dolar açık vermişiz. Yani sattığımızla aldığımız arasındaki fark, bizim zararımıza 77 milyar dolar. Biz sadece ne kadar ihracat yaptık, onunla övünüyoruz. Başarılı bir politikan yok. Verimlilik bizim için çok büyük önem taşıyor. Çünkü bir yatırım yapılırken, önce verimlilik hesabı yapılır. Ama bu Ak Parti yöneticilerinde yok. Hiçbir yerde verimliliği düşünmüyorlar. Biz bunu mutlaka tersine çevireceğiz. Biz verdiğimiz sözde her zaman durduk. Hiçbir zaman yanlışların arkasına saklanıp, bahaneler üretmedik. Bugün de söz veriyoruz ki; bu görev bendenizin omuzlarına yüklenirse, bütün Anadolu’yu yeniden ayağa kaldırmaya hazırız. Bize yapamazsınız diyenlere sesleniyorum. Bizim yaptıklarımıza, onların hayali bile yetişemez. Bu inanç, bu azim olmadığı sürece bu ülkenin problemlerini bu arkadaşlar çözemezler.’’

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal