Recep Akdağ AK Parti'nin Oy Oranını Açıkladı

Başbakan Yardımcısı Recep Akdağ, Cumhur İttifakı'nın oy oranının yüzde 54 ve AK Parti'nin oy oranın 46-47 civarında olduğunu belirtti.

29.05.2018-23:36 - (Son Güncelleme: 29.05.2018-23:28) Recep Akdağ AK Parti'nin Oy Oranını Açıkladı

Başbakan Yardımcısı Recep Akdağ 24 Haziran seçimlerinde ki oy oranlarına dair, "Allah'a şükür şu an anketler cumhurbaşkanımızı yüzde 54 civarında, AK Partimizi de yüzde 46-47 civarında gösteriyor ama anketlere bakarak, 'bu iş bitti' diyemeyiz. Biz çalışmaya devam edeceğiz’’ diye konuştu.

Başbakan Yardımcısı Akdağ, AK Parti Etimesgut İlçe Başkanlığına ziyaret gerçekleştirerek, AK Parti İlçe Başkanı Ebubekir Kipel, ilçe parti yönetimi ve partililerle buluştu.

AK Parti teşkilatlarında vazife yürütenlere 24 Haziran günü yapılacak seçimler öncesinde önemli sorumluluklar düştüğünü kaydeden Recep Akdağ, parti teşkilatlarının, seçim koordinasyon merkezlerinin hazırladığı programlar çerçevesinde çalıştıklarını belirtti.

Başbakan Yardımcısı Recep Akdağ kararsız seçmene dair, "Her biriniz, henüz oyunu verme kararlılığında olmayan kişilere nasıl etki edeceğinizi keşfetmelisiniz. Bir akrabanız, dostunuz, komşunuz, sitenizdeki bir kişi ya da bir aile olmalıdır. Ona nerede ulaşacağını iyi bilmelisiniz, gençlere nerede ulaşılacağını gençler benden iyi bilir. Kadınlarımızın önemli bir bölümü ev hanımı, onlara ramazanın verdiği bir imkanla iftarlarda ulaşma imkanı var’’ şeklinde konuştu.

AK Parti'ye ve Cumhur İttifakı'na oy verecek seçmenle konuşmak yerine, henüz kararını vermemiş kişilerle konuşmak gerektiğinin altınızı çizen Başbakan Yardımcısı Akdağ, sözlerine şu şekilde devam etti.

"Herkes, bir kazancının olduğunu fark ederek çalışmalı. Biz, bugün bir seçim otobüsüyle dolaşmayı tercih ettik, bence bu bize bir kazanç sağladı. Bunun yerine ancak bir caddede 100 esnafa da uğrayabilirdik. Biz bugün 5 bin kişi belki daha fazla kişiyle muhatap olabildik."

"Bir oy" demeden çalışmaların sürdürülmesini isteyen Akdağ, "Allah'a şükür şu an anketler, cumhurbaşkanımızı yüzde 54 civarında, AK Partimizi de yüzde 46-47 civarında gösteriyor ama anketlere bakarak, 'bu iş bitti' diyemeyiz. Biz çalışmaya devam edeceğiz." değerlendirmesini yaptı.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal