Rahip Brunson'un Ev Hapsinin Kaldırılması Talebi Bir Kez Daha Reddedildi

ABD ile krize sebep olan Rahip Brunson'un avukatı mahkemeye müvekkilinin ev hapsinin kaldırılması için başvuru yapmıştı. Mahkeme bu itirazı ikinci defa reddetti.

17.08.2018-15:23 - (Son Güncelleme: 17.08.2018-15:27)

ABD'li Rahip Andrew Brunson'un avukatı tarafından gerçekleştirilen itiraz İzmir 3. Ağır Ceza Mahkemesi tarafından ikinci defa reddedildi.

AVUKAT, EV HAPSİ İLE YURT DIŞI YASAĞININ KALDIRILMASINI TALEP ETMİŞTİ

İzmir'de, ev hapsinde olan ABD'li rahip Andrew Craig Brunson'un avukatı İsmal Cem Halavurt, ev hapsi ile yurt dışına çıkış yaşağının kaldırılması için üst mahkemeye itiraz yaptı.

'Terör örgütleri PKK ile FETÖ/PDY için suç işlemek' ve 'devletin güvenliği açısından niteliği itibarıyla gizli olması gereken bilgileri siyasal ve askeri casusluk amacı ile temin etmek' suçlarından 35 seneye dek hapis cezası talebi ile tutuklu yargılanırken, sağlık problemleri dikkate alınarak, alınan ev hapsi kararıyla cezaevinden tahliye edilen ABD'li rahip Andrew Craig Brunson'ın avukatı İsmal Cem Halavurt, üst mahkemeye başvuru yapmış, Avukat Halavurt, Brunson hakkındaki ev hapsi ile yurt dışı çıkış yasağının kaldırılmasını istemişti.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal