TSK'dan PKK'ya Büyük Darbe! Lider Etkisiz Hale Getirildi

TSK'dan PKK'ya tarihi bir darbe geldi. Yapılan açıklamada son günlerde yedisi sözde lider kadroda olmak üzere toplamda 52 terörist etkisiz hale getirildi.

17.08.2018-12:33 - (Son Güncelleme: 17.08.2018-12:37)

Türk Silahlı Kuvvetleri, yayınladığı basın bilgi notunda, "Terörle Mücadele Harekâtı çerçevesinde son bir haftada, yedisi sözde lider kadroda olmak üzere 52 terörist etkisiz hale getirilmiştir" dedi. TSK'nın yayınladığı paylaşım şu şekilde:

"TSK, TERÖR ÖRGÜTLERİNE KARŞI MÜCADELESİNİ KARARLILIKLA SÜRDÜRMEKTEDİR"

1. Türk Silahlı Kuvvetleri, devletimizin ve milletimizin emniyetini sağlamak amacı ile, yurt içinde ve yurt dışında PKK/KCK/PYD-YPG başta olmak üzere DEAŞ dâhil terör örgütlerine karşı mücadelesini tüm gücüyle devam ettirmektedir.

"OPERASYONLARDA 52 TERÖRİST ETKİSİZ HALE GETİRİLMİŞTİR"

2. Geçtiğimiz dönem içinde (10 Ağustos - 16 Ağustos 2018), PKK/KCK terör örgütünün devamlı barınma alanı ve yurt içine geçiş güzergâhı olarak tecih ettiği Şırnak, Siirt ile Irak'ın kuzeyinde devam eden büyük ve orta çaplı operasyonlara aralıksız sürmektedir. Irak kuzeyi/Sincar Dağı bölgesinde 15 Ağustos 2018 tarihinde etkisiz hale getirilen sözde PKK/KCK terör örgütü yürütme konseyi mensubu ve Sincar sorumlusu Mam Zeki Şengali (K) İsmail Özden dahil, yedisi sözde lider kadroda yer alan, yurt içinde 39 ve yurt dışında 13 olmak üzere toplam 52 terörist etkisiz hale getirilmiştir

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal