PKK - CHP İttifakında Flaş Gelişme!

Eli kanlı terör örgütü PKK'nın elebaşlarından Mustafa Karasu, AK Parti-MHP iktidarının oluşturacakları güçlü bir ittifakla yıkılabileceğini iddia etti.

17.10.2018-12:30 - (Son Güncelleme: 17.10.2018-12:15) PKK - CHP İttifakında Flaş Gelişme!

Türkiye, 2019 senesinin Mart ayında gerçekleştirecek seçimlere gün sayıyor. Siyasi partiler, adaylar konusunda çalışmalarına hız verdi.

Aday çalışmaları ile birlikte ittifak görüşmeleri de partilerin kritik konularından biri. AK Parti ile MHP arasında ittifak meselesinde mutabakatın sağlanması hedeflenirken, CHP ile HDP arasında da çirkin görüşmeler devam ediyor.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun müsadesiyle gerçekleşen görüşmelere yönelik hain terör örgütü PKK'nın elebaşı Mustafa Karasu ilk açıklamaları yaptı.

AK PARTİ VE MHP'Yİ YIKMAK İÇİN...

HDP için ittifakların son derecede önemli olduğunu ifade eden Karasu, AK Parti ile MHP'den kurtuluşun ttek çaresi olarak bu ittifakı gördüğünü belirtti.

CHP haricindeki sol bileşenlere de seslelen terörist Karasu, 7 Haziran seçimlerine işaret ederek, 'HDP projesi aynı zamanda demokratik ittifak geliştirme projesidir.' şekllinde konuştu.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal