Ölen Kadının Çekyatının Altından Çıkan Altınların Kime Verileceği Konusunda Uzlaşıldı

Hanım Sağlam (81), 4 yıl önce yalnız yaşadığı evinde vefat etti. Adana’daki evinin bahçesinde bulunan eski çekyatın içinde altın ve paralar bulundu. Savcı ve hakim, köpeklerin parçaladığı çekyatta bulunan eşyanın kime verilmesi gerektiği konusunda anlaşamadı.

06.02.2020-11:57 - (Son Güncelleme: 06.02.2020-17:15) Ölen Kadının Çekyatının Altından Çıkan Altınların Kime Verileceği Konusunda Uzlaşıldı

Açılan dava sonrası mahkeme, tesadüfen bulunan eşyanın, Sağlam’ın mirasçısı konumundaki ki kardeşine verilmesine karar verdi.

Eşinin vefatı sonrası tek başına kalan Hanım Sağlam da 5 Kasım 2016 günü öldü. Çocuğu bulunmayan Sağlam’ın yaşadığı evi üniversite öğrencileri kiraladı. 11 Haziran 2018 günü ise Bağlar Polis Merkezi Amirliğine bir ihbar ulaştı.

İhbarda, Sağlam’ın evinin bahçesinde altın ve para bulunduğu belirtildi. Ekipler olay yerine gittiğinde evde kimsenin olmadığını tespit etti. Öğrenciler, yaz tatili nedeniyle evde değildi.

Polis, altın ve paraları, evin bahçesindeki çekyatın içinde buldu. Altın ve paranın açığa çıkmasına ise köpekler neden olmuştu.

Bahçede bulunan çekyat, köpekler tarafında parçalanınca altın ve paralar da ortaya çıkmış. Durum ilk olarak, kiracı öğrencilere bildirildi. Telefonla ulaşılan A. İ. G. “Altın ve para bizim değil. Çekyat da bize ait değil” ifadelerini kullandı.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal