Oktar Kediciklerine Silah Eğitimi Aldırmış! Çift Silahı Tek Bir Şartla Vermiş

Adnan Oktar ve suç örgütüne yönelik yapılan operasyonda önemli bir bilgiye ulaşıldı. Adnan Oktar'ın tabanca taşıyan kediciklerine ateş edebilmeleri için profesyonel kişiler tarafından eğitim aldırdığı ortaya çıktı.

17.07.2018-20:35 - (Son Güncelleme: 17.07.2018-20:31) Oktar Kediciklerine Silah Eğitimi Aldırmış! Çift Silahı Tek Bir Şartla Vermiş

Adnan Oktar ve grubuna karşı yapılan operasyon sonucunda yeni bir gelişme daha ortaya çıktı. Andan Oktar'ın silah taşıyan kediciklerine silah eğitimi aldırdığı bilgisine ulaşıldı.

KEDİCİKLER POLİGONDA

Habertürk'te yer alan habere, çift tabanca taşıyan kediciklerin silahı kullanıp kullanmadığı herkes tarafından çık merak ediliyordu. İddia edilene göre kediciklere profesyonel kişiler tarafından silah kullanma ve ateş etme eğitimi veriliyor. Kediciklerin silah eğitim sorumlusunun Kandilli'deki villaya gerçekleştirilen operasyonda polise ateş açan Mert Sucu olduğu bilgisine ulaşıldı. Emniyet güçleri tarafından etkisiz hale getirilerek gözaltına alınan Adnan Oktar'ın müridi Mert Sucu'nun kedicikleri poligonlara götürüp ateş etme talimi yaptırdığı ortaya çıktı.

GÜVEN KAZANINCA İKİNCİ SİLAH

İddia edilene göre silah eğitimi verilen kediciklere önce sorumluları tarafından 1 silah veriliyor. Suç örgütü içinde güven kazanan 1 silahlı kedicik daha sonra 2. silahı taşımaya başlıyor. Suç örgütü içinde kaçmayı düşünen diğer kedicikler üzerinde korku ve caydırıcılık etkisi yaratmak için güven kazanan kediciklere iki tane silah verildiği ifade edildi.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal