OGM İşçi Alımı Başvurusu Nasıl Yapılır?

Orman Genel Müdürlüğü kendi bünyesinde çalıştırmak üzere 247 kişiyi istihdam edeceğini duyurdu. OGM'nin yaptığı açıklamasının ardından iş arayanlar OGM işçi alımı başvurusu nasıl yapılır? OGM işçi alımı başvuru şartları nelerdir, başvurular ne zaman yapılacak? gibi soruları araştırmaya başladı. İşte yanıtı...

05.10.2020-13:02 - (Son Güncelleme: 15.10.2020-10:24) OGM İşçi Alımı Başvurusu Nasıl Yapılır?

Orman Genel Müdürlüğü (OGM) eleman alacağını duyurmasının ardından hangi departmanlarda işçi alımı yapılacağı araştırılmaya başlandı. OGM bünyesinde 171 greyder, 56 dozer, 41 ekskavatör ve 6 iş makinesi operatörü alacak. Peki, OGM işçi alımı başvurusu nasıl yapılır? OGM işçi alımı başvuru şartları nelerdir, başvurular ne zaman yapılacak? merak edilenler haberimizin detayında...

OGM İŞÇİ ALIMI BAŞVURU ŞARTLARI NELERDİR? OGM PERSONEL ALIMI BAŞVURUSU NASIL YAPILIR?

OGM işçi başvuruları son günlerin en popüler aramaları arasında yerini alırken başvuruların İŞKUR üzerinden yapılacağı duyuruldu. 274 kişinin alınacağı kadro ise dozer, greyder, ekskavatör, iş makinesi operatörlüğü olduğu belirtildi.

OGM İŞÇİ ALIMI BAŞVURUSU NASIL YAPILIR?

OGM işçi alımıyla ilgili detaylar Resmi Gazete'de yayımlandı. İşte, OGM işçi alımı başvurusuyla ilgili detaylar...

Genel müdürlüğün taşra teşkilatında istihdam edilmek üzere, 171 greyder, 56 dozer, 41 ekskavatör ve 6 iş makinesi operatörü olmak üzere 274 belirsiz süreli (daimi) işçi alımı yapılacak.

Adaylarda aranacak genel ve özel şartlar ile diğer bilgiler Türkiye İş Kurumunun (İŞKUR) açık iş ilanlarında belirtilecek. Bu ilanlar, 5-9 Ekim tarihlerinde İŞKUR üzerinden yayımlanacak.

İlanda belirtilen şartları taşıyan adaylar ilan süresince başvurularını İŞKUR üzerinden yapacak.

Sözlü ve uygulamalı sınava, iş ilanındaki kadro sayısının 4 katı aday çağrılacak. Bu adaylar, noter huzurunda çekilecek kura sonucuna göre belirlenecek.

OGM İŞÇİ ALIMI BAŞVURLARI NE ZAMAN?

OGM bünyesinde çalışmak isteyen adaylar 14 Ekim 2020-21 Ekim 2020 tarihleri arasında https://isealim.ogm.gov.tr adresinden e-Devlet şifreleri ile başvuruda bulunabilecek. Adayların başvuruları 21 Ekim 2020 2359'a kadar geçerli olacak. Adayların başvuru sürelerinin uzamayacağı belirtildi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal