Mustafa Tuna'dan Melih Gökçek'e Yanıt!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Tuna, eski belediye başkanı Melih Gökçek ile yaşadığı polemik hakkında çarpıcı açıklamalarda bulundu.

10.10.2018-13:47 - (Son Güncelleme: 10.10.2018-13:37) Mustafa Tuna'dan Melih Gökçek'e Yanıt!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Tuna, eski büyükşehir belediye başkanı Melih Gökçek ile yaşadığı polemik hakkında açıklamalarda bulundu. Tuna, "Yeni polemiklere yol açmak istemem. Hırsızlıkla falan kimseyi suçlamadım. Herkes her şeyi biliyor. Daha fazla uzatmaya gerek yok" şeklinde konuştu.

Mustafa Tuna, NTV'de kendine yöneltilen soruları yanıtladı:

Geçen günlerde Melih Gökçek ile arasında meydana gelen hafriyat tartışmasına yönelik, "Herkes istediğini dile getirebilir. Bana polemiğe girmek yakışmaz. Hiç kimseyi hırsızlıkla suçlamadım, suçlayamam. Bu söz konusu bile olamaz. Gelirlerle ilgili açıklama yaptım. Yeni polemiklere yol açmak istemem. Hırsızlıkla falan kimseyi suçlamadım. Herkes her şeyi zaten biliyor. Konuyu uzatmaya gerek yok" şeklinde konuştu.

Gökçek'in 9 soru sormasının hatırlatılması üzerine, "Bana gelmedi. Ben önümüzdeki dönemde yapılacak işlere enerji sarf etmek istiyorum" dedi.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal