Muharrem İnce Kılıçdaroğlu'nu Belaltı Vurdu

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun kendisi için söylediği "Siyasi nezaketsizlik yaptı" çıkışına cevap veren Muharrem İnce, "Benim gizli ajandam yok" şeklinde konuştu.

04.07.2018-11:05 - (Son Güncelleme: 04.07.2018-11:10)

Geçtiğimiz gün Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile Muharrem İnce arasında yapılan görüşme sonrası patlak veren kriz karşılıklı açıklamalarla derinleşiyor.

"BENİM GİZLİ AJANDAM YOK"

CHP'nin 24 Haziran seçimlerinde cumhurbaşkanı adayı olarak gösterilen Muharrem İnce 24 Haziran seçimlerinin ardından 81 ili ziyaret edeceğini duyurmuştu. İnce'nin ilk durağı Erzurum oldu. Burada basın mensuplarına açıklamalarda bulunan İnce, Kılıçdaroğlu'nun kendisi için sarf ettiği "Siyasi nezaketsizlik yaptı" sözlerine "Benim gizli ajandam yok" çıkışıyla karşılık verdi.

"PARTİ İÇİNDE KARIŞIKLIK YOK"

CHP içerisinde kriz olduğu iddialarına da cevap veren Muharrem İnce, "Parti içinde karışıklık yok" diye konuştu.

NE OLMUŞTU?

Geçtiğimiz günlerde CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve Muharrem İnce akşam yemeğinde bir araya gelmiş, görüşmenin sonrasında İnce, Kılıçdaroğlu'na onursal başkanlık teklif ettiğini kendisinin genel başkan olabileceğini ifade ettiğini belirtmişti. Bu açıklamaya CHP lideri Kılıçdaroğlu'ndan cevap gecikmemiş, Kılıçdaroğlu, gizli kalması gereken bir görüşmenin kamuoyuyla paylaşılmasını doğru bulmadığını ifade etmiş ve açıklamayı 'siyasi nezaketsizlik' olarak yorumlamıştı.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın. 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal