Minik Leyla Sabah Saatlerinde Toprağa Verildi

Ağrı'da Bezirgan Köyü'nde bayramın ilk günü kaybolan ve dün akşam saatlerinde cansız bedeni bulunan Leyla Aydemir, toprağa verildi. Acılı baba kızı için tören istemediği için sabah saatlerinde toprağa verildi.

03.07.2018-09:17 - (Son Güncelleme: 03.07.2018-09:10) Minik Leyla Sabah Saatlerinde Toprağa Verildi

Ağrı'da Ramazan bayramının ilk günü ailesi ile beraber bayram gezisi için gittiği Bezirgan Köyü'nde kaybolan ve 18 gün sonra cansız bedeni bulunan 4 yaşındaki Leyla Aydemir Ağrı'da toprağa verildi.

MİNİK LEYLA SABAH SAATLERİNDE AĞITLARLA TOPRAĞA VERİLDİ

18 gün sonra cansız bedeni bulunan Leyla'nın cenazesi, Ağrı Belediyesi'ne bağlı cenaze nakil aracı ile alınarak, Ağrı şehir merkezindeki baba evine gönderildi. Cenazeyi karşılayan akrabaları, gözyaşlarına boğuldu.

Sonrasında cenaze, kaybolduğu merkeze 15 kilometre mesafedeki dedesi Zeki Aydemir'in ikamet ettiği Bezirhane köyüne gönderildi. Burada sabahın ilk saatlerinde, minik Leyla'nın cenazesi gözyaşları ve ağıtlarla son yolculuğuna gönderildi.

ACILI BABA CENAZE TÖRENİ İSTEMEDİ

Baba Nihat Aydemir'in bugün öğle gerçekleştirilmesi düşünülen cenaze için tören istemediğini söylemesi ardından, Leyla Aydemir'in sabah toprafağ verildiği açıklandı.

CANSIZ BEDENİ 18 GÜN SONRA DERE YATAĞINDA BULUNDU

Ağrı'da 18 gün önce, kaybolan Leyla Aydemir'den dün acı haber alındı. Leyla'nın cansız bedeni, Bezirhane köyüne yaklaşık 2 kilometre mesafedeki Kurudere mevkiindeki daha önce arama yapıldığı söylenen yerde dere yatağında yüz üstü suya bırakılmış biçimde bulundu.

CENAZESİ OTOPSİ SONRASI MEMLEKETİNE GÖNDERİLDİ

Ağrı'da ailesiyle bayram gezisi için geldiği dedesinin köyünde koyabolmasının 18 gün ardından bulunan 4 yaşındaki Leyla Aydemir'in naaşı, Erzurum'daki otopsi işleminin sonrasında memleketine sevk edildi.

OTOPSİ İŞLEMİ 3,5 SAAT SÜRDÜ

Bezirhane köyünde bulunmasının sonrasında Erzurum Adli Tıp Kurumuna götürülen minik Leyla'nın cenazesinin otopsi işlemi 3,5 saat devam etti. Ardından Leyla'nın cenazesini alan ambulans, memleketi Ağrı'ya gitti.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal