Milli Savunma Bakanı Akar, DEAŞ'la Nasıl Mücadele Ettiklerini Anlattı

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, DEAŞ'la mücadele konusuna değindi. Akar DEAŞ'la karadan bir tek kendilerinin savaştığını hatırlatarak, "Diğerleri havadan, şuradan, buradan bu mücadeleye girdiler" dedi.

30.08.2018-10:55 - (Son Güncelleme: 30.08.2018-10:59)

Milli Savunma Bakanı Akar, "Karadan DEAŞ ile karşı karşıya gelen tek ülke biziz. Diğerleri havadan, şuradan, buradan bu mücadeleye destek verdiler. Bizim arkadaşlarımız göğüs göğüse çarpışmalarla en radikal DEAŞ'lılardan 3 bin kadarını bulundukları yerde etkisiz hale getirdiler" ifadesini kullandı. Akar'ın konuşmasından öne çıkanlar şu şekilde:

"MÜNBİÇ KONUSUNDA YAVAŞ DA OLSA İLERLEME OLUYOR"

Münbiç hususunda yavaş da olsa gelişme kaydediliyor. Muhataplarımıza YPG/ PKK'nın bölgeyi terk etmesi hususunu devamlı anmsatıyoruz.

"KARADAN DEAŞ İLE YÜZ YÜZE GELEN TEK DEVLET BİZİZ"

Karadan DEAŞ ile karşı karşıya gelen tek ülke biziz. Diğerleri havadan, şuradan, buradan bu mücadeleye yardım ettiler. Bizim askerlerimiz göğüs göğüse çarpışmalarla en radikal DEAŞ'lılardan 3 bin kadarını bulundukları yerde etkisiz hale getirdiler.

"3,5-4 MİLYON İNSANIN GÜVENLİĞİNİ SAĞLIYORUZ"

İdlib'de ateşkes bozulmadan 3,5-4 milyon insanın emniyetinin sağlanmasına, yardımların devam etmesine ve saldırıların durmasına çaba harcıyoruz.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal