MHP Lideri Devlet Bahçeli'den Kaz Dağları Açıklaması: PKK Orman Yakarken Neredeydiniz?

Basın toplantısında açıklamalar yapan MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, "PKK ormanları yakarken çıtını çıkarmayan HDP'nin Kaz Dağları için su ve vicdan nöbetine girmesi tiyatrodur." dedi.

08.08.2019-14:22 - (Son Güncelleme: 08.08.2019-14:17) MHP Lideri Devlet Bahçeli'den Kaz Dağları Açıklaması: PKK Orman Yakarken Neredeydiniz?

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Ankara'da, gündemdeki meseleler ile alakalı açıklamalar yaptı ve basın mensuplarının sorularını cevapladı. Kirazlı Projesi ile alakalı ilk defa açıklamalar yapan Bahçeli "PKK ormanları yakarken çıtını çıkarmayan HDP'nin Kaz Dağları için su ve vicdan nöbetine girmesi tiyatrodur." dedi.

Bahçeli'nin açıklamalarından satır başları şöyle:

''Bugün global çatışma haritasına bakıldığı zaman krizlerin ana arterinde özellikle Türk ve İslam coğrafyalarının olduğu çok açık biçimde görülebilecektir. Müslümanların oluk oluk kanı akmaktadır.

CHP VE HDP'YE TEPKİ

Fırat'ın doğusunda ihanet var düşman var. Bunlarla alakalı ne tür bir diyalog teklif ediliyor? Bu nasıl bir zafiyettir. HDP'li temelsiz şahıs ise savaş politikalarından vazgeçilsin diye çağrı yapıyor. Orman yakan namertlerin ağaç kesiliyor diye çığlık atması mide bulandırıcı bir çelişkidir. CHP HDP ile gelecek hayalleri kurmaktadır.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal