Haber 365
Haberlere Hızlı Erişin Son Dakika Haberleri ve Gelişmeleri Anında, Herkesten Önce Öğrenmek İçin;
Takip Et

Mezarlıkta Ağlayan Kız Tartışması sürüyor! Gölgedeki görüntü o mu?

Çorum'da, bir hafta içinde 5 gece boyunca mezarlığa gelerek, 1982 yılında yaşamını yitiren Fatma Ç.’ye ait mezarın başında ağlayan gizemli genç kız, merak konusu olmaya devam ederken garip bir gelişme yaşandı.

04.05.2018-15:59 - (Son Güncelleme: 04.05.2018-16:37)

Mezarlıkta bulunan gazeteciler, gece saatlerinde karartı görüp, biri olduğunu sandı. İhbarla mezarlığa gelen polis ekipleri, bir gazetecinin çektiği fotoğrafı inceledi; fakat alanda kimseye rastlanmadı.

POLİS ELİNDEN KAÇIRDI

Siyah kıyafetli ve ayağında kırmızı ayakkabısı olan 17- 18 yaşlarında olduğu düşünülen kız, salı gecesi yine aynı mezarın başına geldi. Polisin yakalamaya çalıştığı kız, karanlıktan faydalanarak, mezarların arasına doğru kaçıp, gözlerden kayboldu. Polis, kızın Fatma Ç.'nin mezarının üstüne deniz kabuğu koyduğunu fark etti. Polis mezarlığı didik didik aradı; fakat sonuç alınamadı.

GÜVENLİK KAMERASI KONULDU

Çorum’da ülke genelinde geniş yer bulan gizemli olayı konuşmaya başladı. Genç kızın kimliği merak edilirken, kent merkezinin yanı sıra ilçelerden de vatandaşlar bölgeye akın etmeye başladı.

Genç kızın kimliğinin tespit edilebilmesi ve bulunması amacıyla Çorum Belediyesi tarafından Fatma Ç.’nin mezarını görüntüleyecek şekilde güvenlik kamerası konuldu.

GAZETECİLER KARARTI GÖRDÜ, POLİS MEZARLIĞI TARADI

Mezarlıkta nöbet tutan gazeteciler saat 02:00’de mezar taşlarının arasında karartı fark etti ve hemen polis ekiplerine haber verdi. Bu sırada bazı gazeteciler de karartının görüldüğü yeri fotoğraflarını çekti. Kısa sürede mezarlığa gelen polis ekipleri, gösterilen alanda inceleme yaptı; fakat yine herhangi birine rastlamadı. Polis ekipleri, bir gazeteci tarafından çekilen fotoğrafı da incelemeye aldı.

Gazeteciler ve polis ekipleri mezarlığın çevresinde kızı bulmak için nöbet tutmayı sürdürüyor. 

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal
Daha fazla içerik yok
;