MEB'den Coronavirüs Kararı! Etkinlikler İptal

Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) coronavirüs salgını nedeniyle önlem almaya başladı. Bakanlık tarafından yapılan açıklamada, okullardaki tüm sosyal etkinlikler iptal edildi.

12.03.2020-14:01 - (Son Güncelleme: 12.03.2020-13:52) MEB'den Coronavirüs Kararı! Etkinlikler İptal

Çin'in Vuhan kentinden yayılan coronavirüs salgını son olarak ülkemizde de görüldü. Bunun üzerine alınan önlemler artırılmaya başladı. Milli Eğitim Bakanlığı da bu kapsamda il müdürlüklerine yazı gönderdi. Yazıda coronavirüs salgını nedeniyle alınan tedbirler kapsamında okullarda yapılması planlanan toplantı, çalıştay, sempozyum, konferans, forum, ödül töreni, spor müsabakası, yarışma gibi sosyal etkinliklerin iptal edildiği duyuruldu.

 Milli Eğitim Bakanlığına bağlı okul ve kurumlarda alınması gereken önlemlerin de sıralandığı yazıda, "Virüsün etkilerinden korunmak amacıyla resmi ve özel okul ve kurumlarda öğrenci, öğretmen ve okul yöneticilerinin katılımıyla yapılması planlanan il ve ilçe, ulusal ve uluslararası düzeydeki toplantı, çalıştay, sempozyum, konferans, forum, ödül töreni, spor müsabakası, yarışma gibi sosyal etkinlikler tedbiren iptal edilmiştir." ifadelerine yer verildi.

Bakanlığın yazısında il ve ilçe milli eğitim müdürlüklerine yapılacak sosyal etkinlik müracaatlarına izin verilmeyeceği ve konuyla ilgili tedbirlerin valiliklerce alınacağı kaydedildi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal