Markete Giren Rus Turist, Önce Köpeğe Sonra Market Sahibine Saldırdı

Antalya'nın Alanya ilçesinde bir Rus turist girdiği bir marketin köpeğine tekme attı. Rus turist kendisine tepki gösteren market sahibine de yumruk ve kafa atarak burnunu kırdı.

07.06.2019-12:32 - (Son Güncelleme: 07.06.2019-16:48)

Antalya’nın Alanya ilçesinde agresif Rus turist alışveriş için gittiği markette önce köpeği tekmeledi, sonrasında iş yeri sahibine yumruk ve kafa attı. O anlar ise güvenlik kamerası tarafından saniye saniye kaydedildi.

Olay, 30 Mayıs günü saat 22.30 sularında oldu. İHA'nın aktardığına göre, hediyelik eşya ve market işletmeciliği yapan Metin Ömeroğlu, iş yerine gelen Rus asıllı müşterisinin saldırısına uğradı.

Eşiyle birlikte alışveriş için markete giden İgor Nekludov adlı Rus müşteri, reyonlar arasında gezerken, Ömeroğlu’nun köpeği ile karşılaştı. Küçük köpek koşuşturma esnasında eşinin üstüne doğru gidince, Nekludov köpeğe tekme attı.

Rus müşteri, bu durumu görerek tepki gösteren Ömeroğlu’na ise önce yumruk sonrasında kafa atarak burnunu kırdı.

Rus turist Nekludov, eşiyle birlikte olay yerinden hızla ayrılırken, burnu kırılan Ömeroğlu kanlar içerisinde kaldı. O anlar ise saniye saniye güvenlik kamerası tarafından kaydedildi.

Olayın ardından Rus turistten şikayetçi olan Ömeroğlu, görevlilerden yardım istedi.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal