Mardin'de İlginç Kaza! Başsavcı Yaralandı

Mardin'in Nusaybin ilçesinde, araba çarpmasıyla kontrolden çıkan kamyonet zincirleme kazaya sebep oldu. 1 kişinin hayatını kaybettiği kazada Mardin Cumhuriyet Başsavcısı Ahmet Bektaş ile 6 kişi de yaralandı.

20.10.2019-20:53 - (Son Güncelleme: 20.10.2019-20:45)

Zincirleme oluşan kaza akşam saatlerinde, kırsal Tilkitepe Mahallesi yakınlarında oluştu. İsmi öğrenilemeyen sürücüsünün tali yoldan İpekyolu'na çıktığı 47 AAJ 015 plakalı otomobil, sürücüsünün Mardin yönüne gittiği 33 DHU 92 plakalı kamyonete çarptı.

Çarpmanın şiddetiyle direksiyon hakimiyetini kaybeden kamyonet şöförü, aynı yönde giden ve sürücüsünün ismi öğrenilemeyen cipe çarptı. Zincirleme kazada cipte bulunan Mardin Cumhuriyet Başsavcısı Ahmet Bektaş ve Adalet Komisyonu Başkanı Önder Kürşat Mutlu ile otomobil ve kamyonette bulunan 6 kişi yaralandı.

İhbar üzerine, kaza yerine sağlık ve itfaiye ekipleri ile güvenlik güçleri yönlendirildi. Araçlarda sıkışanlar itfaiye ekiplerince çevredekilerin de desteğiyle çıkarıldı. Sağlık görevlileri, toplam 8 yaralıyı ambulanslarla Nusaybin Devlet Hastanesi'ne götürdü.

Acil serviste tedaviye alınan yaralılardan Mervan Yılmaz (18), tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayıp hayatını kaybetti. Yılmaz'ın cansız bedeni, otopsi yapılmak üzere morga götürüldü.

Sağlık durumunun iyi olduğu belirtilen Başsavcı Bektaş, Mardin'deki hastaneye sevk edilirken, diğer yaralıların da hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi. Kaza nedeniyle bir süre ulaşıma kapanan yol, araçların kaldırılmasıyla yeniden açıldı.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal