Küçükçekmece'de Cinnet Geçiren Kadın Kocasını Bıçakladı, Çocuğunu 11'nci Kattan Atmak İstedi

Küçükçekmece'de eşi ile tartışma yaşan bir kadın cinnet geçirerek kocasını bıçakladı. Daha sonra balkona çıkan kadın, 11'nci kattan çocuğunu aşağı sarkıttı.

08.06.2020-09:13 - (Son Güncelleme: 08.06.2020-08:54) Küçükçekmece'de Cinnet Geçiren Kadın Kocasını Bıçakladı, Çocuğunu 11'nci Kattan Atmak İstedi

Olay, dün gece saatlerinde Küçükçekmece Atakent Mahallesi 235 Sokak'ta bulunan bir sitede yaşandı. İlk bilgilere göre, kocası Suat A. ile tartışan Esra A. sinirlerine hakim olamadı ve cinnet geçirdi. Mutfağa giden kadın aldığı ekmek bıçağı ile kocasını bıçakladı. Daha sonra balkona çıkarak bağırmaya başlayan kadın çocuğunu 11'nci kattan aşağı sarkıttı.

Komşuları kadını uyarırken, Esra A. çocuğunu içeriye bıraktı. Balkona geri çıkan kadın elinde bıçakla bağırmaya ve tehditler savurmaya devam etti. Komşular olayı ekiplere bildirirken, olay yerine çok sayıda polis, sağlık ve itfaiye ekibi sevk edildi. İtfaiye ekipleri kadının atlama ihtimaline karşı zemine branda gerdi. Yaralanan Suat A. ise sağlık ekipleri tarafından hastaneye kaldırıldı. 

Polis ekipleri uzun uğraşların sonunda ikna ettiği kadını aşağı indirirken, Esra A. da sağlık ekipleri tarafından hastaneye kaldırıldı. Olayı gören Semih Aslan, "Kendileri 11'inci kattaki komşularımız olurlar. Bayan cinnet getirdi, eşini bıçakladı. Çocuğu da balkondan sarkıtınca böyle bir gece yaşıyoruz. İki tane çocuğu var, çocuklardan biri otizmli, balkondan sarkıttı, atmaya kalktı ama tekrar içeri aldı. Şu an bekliyoruz, eşi hastanede." dedi.

Polisin olayla ilgili soruşturması devam ediyor.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal