Kına Gecesinde Damadın Öldürüldüğü Günü Gelin Anlattı

Geçtiğimiz günlerde Gaziantep'te, kına gecesinde damadın öldürülmesine ilişkin 8. Ağır Ceza Mahkemesi’nde görülen duruşmaya, gelinin babası, annesi, ağabeyi ve dayısı tutuklu bulundukları hapishaneden katıldı.

30.06.2020-17:12 - (Son Güncelleme: 01.07.2020-11:28) Kına Gecesinde Damadın Öldürüldüğü Günü Gelin Anlattı

Geçtiğimiz günlerde Gaziantep'te meydana gelen olay kan dondurmuştu. Düğünden bir gün önce kına gecesinde damadın öldürülmesi olayına ilişkin yeni gelişmelar yaşandı.

8. Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülen duruşmaya 46 yaşındaki Mehmet, annesi 42 yaşındaki Ayyuş, ağabeyi 22 yaşındaki Cafer ve dayısı 34 yaşındaki Gökhan Gökbulut, tutuklu kaldıkları hapishaneden Ses ve Görüntülü Bilişim Sistemiyle katıldı. Duruşmada gelin D.E.’de konuştu.

Gelin, birinin kendisini itmesiyle bayıldığını, bayıldığı için hiçbir şey duymadığını öne sürdü. Mahkeme başkanının, damadın kendisini kaçırıp kaçırmadığı sorusuna D.E, şöyle cevap verdi: "Biz Eser ile daha önce sözlüydük. Düğüne bir ay kala ailemiz arasında eşya mevzusu nedeniyle sıkıntı çıktı. Aileler tartıştıktan sonra Eser beni motorla kaçırdı.

Daha sonra birlikte olduk. Düğün yapılmadan birlikte olmak istemedim. Daha sonra annem ile babam Kahramanmaraş'a gelince kaynanam 'gelinim hamile' dedi. Öyle bir şey yoktu. Kına sırasında her şey çok güzel gidiyordu. Olayın niçin çıktığını anlamadım."

Sanıklar, daha önce yaptıkları savunmalarını yinelediklerini kaydederek, tahliyelerini istedi. Mahkeme heyeti, sanık Mehmet Gökbulut hakkında adli tıp kurumundan rapor alınmasına ve sanıkların tutukluluk halinin sürmesini kararlaştırarak, duruşmayı öteledi. Şahinbey ilçesinde 20 Eylül 2019 tarihinde Eser ve Damla E. çiftinin kına gecesinde, gelinin yakınlarının kaçırıp bıçakladığı damat yaşamını yitirmiş, annesi de ağır yaralanmıştı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal