Kemal Kılıçdaroğlu'ndan İnce'ye Jet Yanıt

Muharrem İnce, Kılıçdaroğlu ile dün yaptığı görüşmelerin detaylarını açıkladı. Kemal Kılıçdaroğlu, jet bir şekilde cevap vererek 'Siyasi nezaketsizlik' diye konuştu.

03.07.2018-13:03 - (Son Güncelleme: 03.07.2018-12:49) Kemal Kılıçdaroğlu'ndan İnce'ye Jet Yanıt

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile yaptığı özel yemekten sonra kendisini bekleyen basın mensuplarının sorularını cevaplayan Muharrem İnce, "Kendisi isterse, olağanüstü kurultayı kendisi toplayarak benim genel başkan olabileceğimi, kendisinin onursal genel başkan olabileceğini, böyle bir teklifte bulundum. Kılıçdaroğlu teklifime 'hayır' derse örgüt kendisi çözer" dedi. Kılıçdaroğlu, özel görüşmedeki detayları paylaşmasına kızdığı İnce'ye, "Bu siyasi nezaketsizliktir" diye konuştu.

İNCE-KILIÇDAROĞLU İLE YAPTIĞI GÖRÜŞMENİN AYRINTILARINI AÇIKLAMIŞTI

"Olağanüstü kurultayı kendisi toplayarak benim genel başkan olabileceğimi, kendisinin onursal genel başkan olabileceğini söyledim. Kılıçdaroğlu'ndan bana bir teklif gelmedi ama benden bir teklif gitti. Gizlim saklım yok’’ diye konuşan Muharrem İnce ‘Genel başkana büyük bir devlet adamlığı yaptığını, kendisine rakip olmuş birini aday yaparak müthiş, milletin gönlünde taht kurduğunu, bunun devam etmesi gerektiğini, kendisi ile bir rekabet içinde olmak istemediğimi, ama milletin de bir umudu var bunu kaybetmememiz gerektiğini, kendisi isterse, olağanüstü kurultayı kendisi toplayarak benim genel başkan olabileceğimi, kendisinin onursal genel başkan olabileceğini, böyle bir teklifte bulundum. 'Evet' ya da 'Hayır' demedi. Kılıçdaroğlu teklifime 'hayır' derse örgüt kendisi çözer" şeklinde konuştu.

KEMAL KILIÇDAROĞLU'NDAN YANIT

Kemal Kılıçdaroğlu'ndan Muharrem İnce'nin açıklamalarına anında cevap geldi. CHP lideri Kılıçdaroğlu, "Özel bir yemekti, bağlamından koparmak siyasi bir nezaketsizlik" diyerek İnce’ye cevap verdi.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal