Kayıp Çocuk Vakalarına Bir Yenisi Daha Eklendi

Hatay'ın Hassa ilçesinde amcası ile bir kaynaktan su doldurmaya giden 6 yaşındaki Ufuk Tatar kayboldu. Babası Ufuk'un konuşma engelli olduğunu ve çok az duyduğunu söyledi.

02.07.2018-15:20 - (Son Güncelleme: 02.07.2018-15:11) Kayıp Çocuk Vakalarına Bir Yenisi Daha Eklendi

Hatay'ın Hassa ilçesinde, dün amcasıyla kaynaktan içme suyu getirmeye gittiği Amanos Dağları eteklerinde kaybolan, konuşma engelli Ufuk Tatar'ı (6) arama çalışmaları devam ediyor. İkizi olduğu belirlenen Ufuk, havadan drone, karandan da arama kurtarma köpekleriyle gece süresince arandı.

Kırıkhan ilçesinde ikamet eden, tarım işçisi Muhammed Tatar, dün ailesiyle beraber Amanos Dağları'nın eteklerinde olan Hassa'nın kırsal Arpalıuşağı Mahallesi civarında oturan ablasını ziyarete gitti. Mehmet Tatar (34), öne sürülene göre, saat 15.00 sularında, yeğeni konuşma engelli Ufuk ile beraber eve 100 metre mesafede yer alan dağ eteğindeki kaynaktan su getirmeye gitti. Bidona su dolduran Mehmet Tatar, bir süre sonra Ufuk'un olmadığını fark etti. Çevrede aranmasına karşın yeğenini göremeyen Tatar, eve gidip, durumu ailesine aktardı. Aile üyeleri, Ufuk'un kaybolduğunu jandarmaya ihbar etti. Ufuk için arama çalışması yapılırken, ikizi Uğur'un evde kardeşinin bulunmasını ağlayarak beklediği bildirildi.

Bölgeye gönderilen jandarma, AFAD ve 112 Acil Servis birimleri, kayıp Ufuk Tatar'ı bulmak için gece süresince arama çalışması yaptı. Mahalle sakinlerinin de dahil olduğu arama çalışmalarında drone kullanılarak, bölge havadan arandı. Bugün sabah saatlerinde de devam ettirilen çalışmalarda Ufuk, traktörlerle çıkılan dağlık bölgede arandı.

Baba Muhammet Tatar, oğlu Ufuk'un çok az duyduğunu ve konuşma engeli olduğunu söyleyerek, sağlıklı olarak bir an önce bulunmasını talep ettiğini söyledi.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal