Karpuzlu Trafik Magandası

İstanbul'da D-100 Karayolu ve TEM Otoyolu'nda çektiği videolarda makas atarak sürüş yapan kişi, kucağında karpuzla minibüs kullandı. O anları sosyal medya hesabında yayınlayan karpuzlu trafik magandası, yaptığı canlı yayınında sonraki çekeceği nargileli, çiğköfteli videosundan bahseder

06.06.2020-13:33 - (Son Güncelleme: 06.06.2020-13:23) Karpuzlu Trafik Magandası
İstanbul'da D-100 Karayolu ve TEM Otoyolu'nda çektiği videolarda makas atarak sürüş yapan kişi, kucağında karpuzla minibüs kullandı. O anları sosyal medya hesabında yayınlayan karpuzlu trafik magandası, yaptığı canlı yayınında sonraki çekeceği nargileli, çiğköfteli videosundan bahsederken, "Ceza göndersin devletimiz. 5 bin lira bir şey değil, sıkıntı yok" ifadesini kullanarak takipçilerinin beğenmesini istedi.

İstanbul'da farklı zamanlarda D-100 Karayolu ile TEM Otoyolu'ndaki videolarında makas atarak sürüş yapan ve hız kurallarına uymayan kişi kucağına aldığı karpuzu yediği sırada minibüs kullandı. Hem kendinin hem başka insanların hayatını riske sokan sürücü hız sınırlarını da aşarak 100 kilometre hız sınırı olan otoyolda 176 km hız yaptı. Çektiği pek çok makas videolarını sosyal medya hesaplarında paylaşan kişi dün yaptığı canlı yayını esnasında bir sonraki riskli videosunu anlatarak takipçilerinden beğen beklediğini belirtti.

"5000 LİRA BİR ŞEY DEĞİL"

trafik canavarı yaptığı canlı yayını esnasında takipçilerine sonraki çekeceği videodan bahsetti. Bir takım takipçilerinden gelen "maganda olma", "insanların canını tehlikeye atma" yorumlarını da umursamayan sürücü canlı yayında "Ceza gelir kardeşim sıkıntı yok. Devletimiz göndersin. 5 bin 500 lira bir şey değil sıkıntı yok. Ortaya nargile koyacağım hızım da 120 -140 arası olacak. Ortaya koyduğum nargile yanıyor. Risk yok. Sağ tarafıma da çiğ köfte koyacağım. Mis ya, bundan daha ötesi yok. Kardeşinizi takip edin" ifadesini kullandı.
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal