İzmir'de Aynı Mahallede Eş Zamanlı 2 Cinayet!

İzmir Torbalı İlçe Sağlık Müdürü Mehmet Park, evine gelen maskeli kişi tarafından silahla öldürüldü. Kısa süre sonra da Mehmet Park'ın komşusu bir doktorun eşi de evinde silahlı saldırı sonucu hayatını kaybetti.

30.12.2019-09:32 - (Son Güncelleme: 30.12.2019-12:01)

Olay yerinden aktarılan bilgiye göre, Torbalı Sağlık Müdürü Mehmet Park (53), Ertuğrul Mahallesi Dost Yunus Sitesi'ndeki evine gelen maskeli şüpheli tarafından silahla öldürüldü.
Mahalle sakinlerinin ihbarı üzerine olay yerine intikal eden sağlık ekipleri, Park'ı Torbalı Devlet Hastanesine sevk edildi.
Torbalı Sağlık Müdürü Mehmet Park, yapılan tüm müdahaleye rağmen hayatını kaybetti.
Bahsi geçen olaydan hemen sonra Mehmet Park'ın evine yaklaşık 600 metre uzaklıkta, Torbalı Devlet Hastanesinde Genel Cerrahi Uzmanı olarak çalışan Harun Gülcemal'in eşi Hatice Gülcemal de evinde silahlı saldırı sonucu hayatını kaybetti.
Olay yerinde yapılan ilk belirlemelere göre, şüphelinin, para talep ettiği Mehmet Park'ı öldürdükten sonra sokakta karşılaştığı Harun Gülcemal'i de silahla tehdit ederek ondan da para talep ettiği, tehditle evine kadar götürdüğü, burada çıkan tartışmadan sonra  Hatice Gülcemal'i öldürdüğü ortaya çıktı.

İKİ KİŞİ GÖZALTINA ALINDI

Cinayetin ardından polis ve jandarma ekiplerinin geniş çaplı araştırması sonrasında İzmir Torbalı'da ilçe sağlık müdürü ve doktorun eşinin öldürülmesine ilişkin katil zanlısı ile ilişkili iki kişi gözaltına alındı.

KATİL ZANLISI TESPİT EDİLDİ

İzmir, Torbalı'da art arda işlenen  söz konusu cinayetlerin katil zanlısının 30 yaşındaki Enver Yıldız olduğu yapılan arama çalışmalarının sonucunda tespit edildi.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırınız.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal