İYİ Partili Yavuz Ağıralioğlu, Meral Akşener ile Cumhurbaşkanı Erdoğan Görüşmesini Anlattı

30 Ağustos resepsiyonuna giden Meral Akşener ile Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın ayaküstü sohbeti ile alakalı görüntü gündem yaratmıştı. Resepsiyonda Akşener'in yanında olan İYİ Parti Sözcüsü Ağıralioğlu sohbetin ayrıntılarını paylaştı.

31.08.2019-12:39 - (Son Güncelleme: 31.08.2019-12:35) İYİ Partili Yavuz Ağıralioğlu, Meral Akşener ile Cumhurbaşkanı Erdoğan Görüşmesini Anlattı

Resepsiyonda Meral Akşener'in yanında olan İYİ Parti Sözcüsü Yavuz Ağıralioğlu, Erdoğan ve Akşener'in çok konuşulan kısa sohbeti ile alakalı ayrıntıları paytlaştı.

"HASBİHAL ETTİLER"

Tarafsız Haber Ajansı'nın aktardığına göre Ağıralioğlu, "Cumhurbaşkanlığı nezaretinde yapıldığı için herkese 'merhaba' dediler. Hoş geldiniz, iyi bayramlar dediler. Hasbihal ettiler, çalışmaların nasıl gittiği vs. görüşüldü. Emine Hanım ile hasbihal ettiler. Özel bir şey konuşulmadı" dedi.

"SAMİMİ FOTOĞRAF VERDİLER" YORUMLARI

Ağıralioğlu, "Erdoğan ve Akşener'in samimi bir fotoğraf verdikleri" yorumları için ise "Eskiden tanışıyorlar, 30 senelik hukukları var. Milli bayramda siyasi kavga olacak hali yok" cevabını verdi.

NE OLMUŞTU?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde 30 Ağustos Zafer Bayramı sebebiyle resepsiyon vermişti. Resepsiyonda Cumhurbaşkanı Erdoğan ve İYİ Parti Genel Başkanı Akşener'in kısa sohbeti ile alakalı basına yansıyan fotoğraf dikkat çekmişti.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal