İstanbul'da Toplu Taşımada Korkutan Yoğunluk!

İstanbul'da metrobüs, otobüs, metro ve marmaray gibi toplu ulaşım araçlarında sosyal mesafesiz durak bekleyişleri ve yolculuk adeta koronavirüsün yayılmasına zemin hazırlıyor.

19.11.2020-11:00 - (Son Güncelleme: 19.11.2020-11:10) İstanbul'da Toplu Taşımada Korkutan Yoğunluk!

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıkladığı yeni önlemler ve Sağlık Bakanı Koca'nın uyarılarının ardından salgında mevcut durum daha net bir şekilde gözler önünde serildi. Bu kapsamda koronavirüs salgınını önlemek adına vatandaş kadar belediyelere de büyük bir iş düşüyor.

Koronavirüs salgınından bu yana vatandaş ne kadar isyan etse de İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) payına düşeni yerine getirmemekte oldukça ısrarcı bir tavır sergiliyor. Yetersiz sefer sayısı sebebiyle İstanbullular da oldukça mağduriyet çekiyor. İBB sözde belediyecilik anlayışından vazgeçip gerçekten icraate geçtiğinde salgını bulaş hızının yavaşlaması bekleniyor.

İstanbul Zincirlikuyu metrobüs durağında geçen akşam saatlerinde sosyal mesafesiz araç bekleyen vatandaşların oluşturduğu kalabalık kan dondurdu.

Koronavirüs salgınına mücadelede devlet tarafından alınan önlem ve kararlara rağmen İBB'nin toplu ulaşım araçlarında bir düzenleme yapmamasından kaynaklı yoğunluk devam ediyor.

Sosyal mesafenin yok sayıldığı durakta vatandaşlar uzun kuyruklar oluşturdu.

Vatandaşlar metrobüse binebilmek için uzun zaman beklemek zorunda kaldı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal