İmamoğlu İstanbul'un Parasını Candaş Medyaya Dağıtıyor

İGDAŞ’tan Candaş Medya’ya Milyonluk Reklam Ekrem İmamoğlu İBB Meclisini sürekli borç para yetkisi almak için toplantıya çağırırken Diğer yandan kontrolündeki İGDAŞ üzerinden candaş medyaya milyonlarca liralık reklam verdiriyor.

16.05.2020-14:23 - (Son Güncelleme: 16.05.2020-14:24) İmamoğlu İstanbul'un Parasını Candaş Medyaya Dağıtıyor

İGDAŞ’tan Candaş Medya’ya Milyonluk Reklam
Ekrem İmamoğlu İBB Meclisini sürekli borç para yetkisi almak için toplantıya çağırırken
Diğer yandan kontrolündeki İGDAŞ üzerinden candaş medyaya milyonlarca liralık reklam verdiriyor.

Yapacağı israfı önleyerek İBB’nin gelirlerini yüzde 50 arttırarak İstanbul’u daha da güzelleştireceğini iddia ederek seçimleri kazanan CHP-İP-HDP koalisyonu, göreve geldiklerinden bu yana on ay içerisinde İstanbul Belediyesi’nin bütün gelirlerini tükettiler. Bununla da yetinmeyen üçlü koalisyonun başı Ekrem İmamoğlu, İstanbul Büyükşehir Belediye’sini 9 milyar TL’ye borca soktu. Aldığı borçları tüketen İmamoğlu, Geçtiğimiz hafta da İBB Meclisi’nden 12 milyar liralık borç yetkisi istedi.

Haber365.com muhabirlerinin yaptığı araştırmalara göre İmamoğlu’nun paraları nerelere harcadığına dair ipuçlarına ulaştı.

İmamoğlu’nun elinin altındaki Belediye iştiraklerinin gelirlerini Candaş Tetikçi Medya’ya aktardığı ortaya çıktı. Yaptıkları kötü, kalitesiz, ideolojik ve düşük seviyeli yayınlarından dolayı reklamverenlerin önemsemediği Tetikçi Candaş Medya’ya Ekrem İmamoğlu adeta hayat öpücüğü veriyor.
İGDAŞ, CANDAŞ TELE-1 VE KRT TV’YE SPONSOR MU OLDU?

Çok az izleyiciye sahip ve kalitesiz yayınlarıyla bilinen Candaş Tetikçi Medya’yı sübvanse eden İmamoğlu’nun İGDAŞ reklamlarının neredeyse tamamını TELE-1 ve KRT TV’ye aktardığı gözlemlendi.

Böylece vatandaşa 1 aylık fatura kesmek yerine 45 ila 75 gün arasında fatura kesip, kullanılmamış gazın parasını tahsil eden CHP’li İBB’nin paraları ne yaptığı ortaya çıktı

Ayrıca Tasarruf yapacağım diye Yenikapı’ya sahte şekilde araçları dizen, milletten fitre toplayan, pandemi sırasında hastane yolu yapacak paramız yok diyen İmamoğlu muhtarlara bin muhtara 2600 liralık telefon yollamış.
Marjinal sol gruplar, Lezbiyen ve homoseksüel grup dernek ve platformlara da İstanbul’un gelirlerini dağıtacağı öğrenilen İmamoğlu’nun HDP’nin verdiği listeleri de hala İBB kadrolarına yerleştirmeye devam ettiği öne sürülüyor.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal