Tabelanın Nüfus Kısmının Boş Olduğunu Görenler Hayrete Düşüyor

Bursa'nın İnegöl ilçesinde yer alan giriş-çıkış tabelalarındaki nüfus sayı kısmının boş olması şaşkınlığa yol açtı. Meseleyle alakalı sosyal medya hesabı üzerinden bir açıklama yapan Belediye Başkanı Alper Taban, 'Her şey kontrol altında' diye konuştu.

28.10.2020-14:23 - (Son Güncelleme: 28.10.2020-14:33) Tabelanın Nüfus Kısmının Boş Olduğunu Görenler Hayrete Düşüyor

Dörtay önce, Bursa'dan İnegöl'e giriş tabelasında ilçenin toplam nüfusu 270 bin olarak belirtilirken, Eskişehir'den İnegöl'e giriş tabelasında da bu rakam 274 bin oldu. İki tabela arasındaki fark şaşkınlığa sebep olurken, dört binlik nüfus farkı alay konusu da oldu. Gelen tepkilerin akabinden tabelalardaki sayılar düzeltildi.

Geç hafta pazartesi günü de ilçenin giriş-çıkış tabelalarında yazılı olan nüfus miktarının silindiği görüldü. Vatandaşlar bir defa daha hayrete düştü. Vatandaşların meseleyle alakalı sosyal medyada üzerinden yaptıkları paylaşımlarının ardından Belediye Başkanı Alper Taban da sosyal medya hesabı üzerinden açıklama yaparak, 'Her şey kontrol altında' ifadelerini kullandı.



'TABELAYA GÖRE İNEGÖLDE YAŞAYAN YOK'

İlçede ikamet eden Sinan Çelik, şu ifadeleri kullandı:

'Eski tabelalarda 4 bin kişi kayıp vardı. Şimdi 270 bin kişi kayıp. Bu duruma sadece gülüyorum. Geçen aylarda hatırladığınız gibi tabelamızda 4 bin kayıp vardı. Şimdi tabelalarda hiçbir şey kalmadı. 270 bin kayıp herhalde zor bulunur. Tabelaya göre İnegöl'de yaşayan yok.



İnegöl'deki giriş-çıkış tabelalarına bakım çalışması yapılmasından dolayı nüfus sayılarının yazılmadığı bildirildi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal