Tabelalara Göre 4 Bin Kişinin Kayıp Olduğu İnegöl'de Vatandaşlar Müge Anlı'ya Seslendi

Bursa'nın İnegöl ilçesinde bulunan giriş - çıkış tabelalarındaki farklılık insanların kafasını karıştırdı. Kayıp olan 4 bin kişi vatandaşlar Müge Anlı'ya çağrıda bulundu.

27.06.2020-17:31 - (Son Güncelleme: 27.06.2020-17:23) Tabelalara Göre 4 Bin Kişinin Kayıp Olduğu İnegöl'de Vatandaşlar Müge Anlı'ya Seslendi

Bursa'nın İnegöl ilçesinin girişinde bulunan tabelalar insanların kafasında soru işaretleri yarattı. Bursa yönünden gelişte bulunan tabelada 270 bin nüfus yazarken, Ankara yönünden gelişte bulunan tabelada 274 bin nüfus yazıyor.

Bu durum sürücülerde ve ilçede yaşayan vatandaşlarda şaşkınlık yarattı. Bazı vatandaşlar ise durumu tiye aldı ve Müge Anlı'ya seslendi. 

"BU 4 BİN İNSAN NEREDE"

İnegöl'de yaşayan Sinan Çelik konuyla ilgili olarak yaptığı açıklamada, "Niye üzülmeyin şimdi, 4 bin tane kayıp var. Ne yapacak Müge Anlı, nasıl bulacak bu kadar insanı. Ankara'dan İnegöl'e girişte bulunan tabelada nüfus 274 bin yazıyor. İlçeden çıkışta yer alan tabelada ise nüfus 270 bin olarak yazıyor. Bu 4 bin insan nerede? Çok merak ediyorum. İnegöl'de yaşıyoruz. Yeni dikkatimi çekti bu farklılık. Yetkililerden bu rakamların düzeltilmesini istiyorum. Bu durumu görünce Zeki Alasya ve Metin Akpınar'ın beraber çektiği film aklıma geldi; bu adamlar nereye bakıyor? Bu adamlar buraya bakıyor." ifadelerini kullandı.

"İNEGÖL'ÜN NÜFUSU KAÇ ORTAYA ÇIKSIN"

Okan Göktaş ise "Muhtemelen bu rakamların güncellenme olayı birisine verilmiştir, adamda işini yapmamıştır. Yetkililerden, verdikleri işi takip etmelerini istiyorum. Çünkü bu iş kolay değil. Bu rakamlar düzeltilsin, İnegöl'ün nüfusu kaç ortaya çıksın. Vicdanlar rahatlasın. İnegöl halkı bu 4 bin kişinin nerede olduğunu merak ediyor." dedi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal