İdlib'de 12'nci Türk-Rus Devriyesi Gerçekleşti

Milli savunma Bakanlığı,"İdlib'deki M4 kara yolunda, kara ve hava unsurlarının katılımıyla 12'nci Türk-Rus Birleşik Kara Devriyesi icra edildi."dedi.

20.05.2020-11:30 - (Son Güncelleme: 20.05.2020-11:46) İdlib'de 12'nci Türk-Rus Devriyesi Gerçekleşti

Milli savunma Bakanlığı tarafından yapılan açıklamaya göre "İdlib'deki M4 kara yolunda, kara ve hava unsurlarının katılımıyla 12'nci Türk-Rus Birleşik Kara Devriyesi icra edildi." ifadeleri kullanıldı.

İdlib'deki M4 karayolunda, kara ve hava unsurlarının da içinde yer almasıyla, 12'nci Türk-Rus birleşik kara devriyesi icra edildi. Suriye'nin İdlib kentinde, Türkiye ile Rusya'nın ortak devriyesi sürüyor.

Bu çerçevede, Türk-Rus kara devriyesinin 12 kez uygulandı. Milli Savunma Bakanlığı, Twitter hesabından konuyla ilgili bir açıklama gerçekleştirdi.

İDLİB'DE 12'NCİ DEVRİYE
Söz konusu açıklamada, "TR-RF Mutabakatı çerçevesinde; İdlib’deki M4 karayolunda, kara ve hava unsurlarının katılımıyla 12’nci Türk-Rus Birleşik Kara Devriyesi icra edildi." ifadelerine yer verildi.

MSB'DEN BİR AÇIKLAMA DAHA!

Bunun yanı sıra yine aynı gün içinde Milli Savunma Bakanlığı tarafından yapılan açıklamaya göre Irak kuzeyi Metina bölgesinde 4 PKK'lı terörist gerçekleşen hava harekâtıyla etkisiz hale getirildi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal