İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu Hukuk Müşavirliğine Eren Sönmez'i Atadı

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, Hukuk Müşavirliği görevine Eren Sönmez'i atadı. Sönmez daha önce de Maltepe Belediyesi'nde Hukuk İşleri Müdürü olarak vazife yapıyordu.

03.07.2019-11:07 - (Son Güncelleme: 03.07.2019-11:05)

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, üst düzey yönetimde yeni atamalar gerçekleştirdi. İBB'nin yeni hukuk müşaviri Eren Sönmez oldu. Sönmez, Maltepe Belediyesi'nde Hukuk İşleri Müdürü olarak vazife yapıyordu.

Yazı İşleri ve Kararlar Daire Başkanlığı'na da Nurten Uğursoy atandı.

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, 31 Mart seçimini kazanıp mazbatasını almasının ardından Yazı İşleri ve Kararlar Daire Başkanı Muhammet Koçoğlu’nu görevden alarak yerine Nurten Uğursoy’u atamıştı. Fakat Koçoğlu’nun izne ayrıldığı için görevden alma kararı kendisine tebliğ edilemediğinden Uğursoy göreve başlayamamıştı. 1982 senesinde İBB kadrosunda vazife yapmaya başlayan Uğursoy, 2009-2015 seneleri arasında Gaziosmanpaşa Belediyesi Teftiş Kurulu Müdürü oldu. Uğursoy, 2015 senesinden beri de Avcılar Belediyesi Teftiş Kurulu Müdürü olarak vazife yapıyordu. Dün de İBB'nin yeni İnsan Kaynakları ve Eğitim Daire Başkanlığı'na Nurcan Alan, Özel Kalem Müdürlüğü'ne de Yavuz Saltık atanmıştı.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal