Hulusi Akar: Saldırının Karşılığı Verildi, Şehitlerimizin Hesabı Soruluyor

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, "Esed güçlerinin alçak saldırısının karşılığı verildi, verilmektedir. Şehitlerimizin bir damla kanının bile hesabı soruldu." ifadelerine yer verildi.

03.02.2020-22:24 - (Son Güncelleme: 03.02.2020-22:38) Hulusi Akar: Saldırının Karşılığı Verildi, Şehitlerimizin Hesabı Soruluyor

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, beraberinde Genelkurmay Başkanı Orgeneral Yaşar Güler ve Kuvvet komutanlarıyla, rejim unsurlarınca İdlib'de yapılan yoğun topçu ateşi neteciseinde yaralanan askerleri tedavi gördükleri Hatay Devlet Hastanesi'nde ziyarette bulundu.

Bakan Akar, ziyaret sonrası açıklama yaptı. Akar'ın açıklamasından öne çıkanlar:

"8 şehidimiz var. Bunlardan 7'si asker, diğeri bizimle beraber çalışan sivil bir kardeşimiz. Yaralı olarak gelen 13 silah arkadaşımız var, hepsinin durumları iyi."

"Esed güçlerinin alçak saldırısının karşılığı verildi, verilmektedir. Şehitlerimizin bir damla kanının bile hesabı soruldu."

"Soçi ve Astana mutabakatlarında bize düşen ne varsa yerine getirdik. Muhataplarımızdan da sorumluluklarını yerine getirmesini bekliyoruz"

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal