Haydar Baş'ın Damadı Prof. Dr. Mustafa Er Hayatını Kaybetti

Geçtiğimiz günlerde coronavirüs nedeniyle hayatını kaybeden Haydar Baş'ın damadı Prof. Dr. Mustafa Er hayatını kaybetti. Er, mide kanaması şüphesi ile kaldırıldığı hastanede yaşama gözlerini yumdu.

18.04.2020-12:22 - (Son Güncelleme: 18.04.2020-12:12) Haydar Baş'ın Damadı Prof. Dr. Mustafa Er Hayatını Kaybetti

Geçtiğimiz günlerde coronavirüs salgını nedeniyle hayatını kaybeden BTP Genel Başkanı Haydar Baş'ın damadı olan Karabük Üniversitesi Fen Fakültesi Öğretim üyesi Prof. Dr. Mustafa Er mide kanaması şüphesi ile hastaneye kaldırıldı. Er, burada yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Er, 3 gün önce Haydar Baş'ın vefatı üzerine sosyal medyadan açıklamada bulundu ve "Çok değerli büyüğüm, canından aziz bildiğim, muhterem Prof. Dr. Haydar Baş hocamı kaybetmenin derin üzüntüsü içerisindeyim. O ömrünü adadığı mevlasına ve sevdiklerine kavuştu. Bizi öksüz bıraktı, hasreti yüreğimizi dağladı. Kavuşacağımız güne kadar emanetin emanetimizdir. Yaktığın hak meşalesini ve ehlibeyt sevgisini sana kavuşuncaya kadar yolumuzu aydınlatacak. Güle güle git babam. Hasretle seni bekleyeceğim." ifadelerini kullanmıştı. 

Öte yandan Karabük Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Refik Polat, Er için taziye mesajı yayımladı ve başsağlığı diledi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal