Havada Paraşütleri Birbirine Dolanan İki Paraşütçü, Ölümle Burun Buruna Geldi

Sakarya’nın Serdivan ilçesinde Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce’nin de katıldığı yamaç paraşütü gösterilerinde yamaç paraşütü keyfi kısa süreli paniğe neden oldu.

05.07.2019-00:18 - (Son Güncelleme: 05.07.2019-00:14)

 Havada paraşütleri birbirine dolanan iki paraşütçü, ölümle burun buruna geldi. O anlar kameralara yansıdı.

BİRBİRLERİNE DOLANDILAR

Serdivan ilçesi Kırantepe'de Sakarya Valisi Ahmet Hamdi Nayir, Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce, Serdivan Belediye Başkanı Yusuf Alemdar, Sakarya İl Emniyet Müdürü Fatih Kaya, Sakarya İl Jandarma Komutanı Albay Cengiz Yiğit, Sağlık İl Müdürü Doc. Dr. Aziz Öğütlü ve AFAD Müdürü Hüseyin Kaşkaş'ın da katıldığı yamaç paraşütü gösterileri sırasında havada birbirine dolanan iki paraşütçü ölümle burun buruna geldi. Kırantepe'den atlayışı gerçekleştiren iki paraşütçü havada bir süre uçtuktan sonra fazla yakınlaşmaları sonucu paraşütleri bir birine dolandı.

SAĞLIK DURUMLARI İYİ

Paraşütün kontrolünü kaybeden ve birbirlerine dolanan paraşütçüler bir süre dönerek çevredeki ağaçlık alana düştü. Paraşütçülerin düştükleri yere sevk edilen sağlık ekiplerince ilk müdahaleleri yapılan ve İstanbul'dan geldikleri öğrenilen Cihan Emre ile Dilek Uçar'ın sağlık durumlarının iyi olduğu belirlendi. 

Son Dakika Gündem haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal