Haber 365
Haberlere Hızlı Erişin Son Dakika Haberleri ve Gelişmeleri Anında, Herkesten Önce Öğrenmek İçin;
Takip Et

Guardian Meral Akşener Açıklaması: Onlardan Oy Alamaz

İngiltere'de yayın yapan Guardian gazetesi, İYİ Parti'nin Genel Başkanı Meral Akşener'in Kürt seçmenlerden oy almasının mümkün olmadığını yazdı.

03.05.2018-10:01 - (Son Güncelleme: 03.05.2018-11:07) Guardian Meral Akşener Açıklaması: Onlardan Oy Alamaz

İngiltere'de yayın yapan Guardian gazetesi, İYİ Parti'nin Genel Başkanı Meral Akşener'in 90’lı yıllarda içişleri bakanı olarak görev yaptığı dönemi anımsatıp, Kürt seçmenlerden oy almasının mümkün olmadığını yazdı.

Guardian gazetesi Meral Akşener'le yaptığı röportajı sayfasında yayınlayıp cumhurbaşkanlığı seçiminin ikinci tura kalması halinde başa baş bir yarış olacağı yorumunda bulundu

KÜRTLERİ İKNA EDEMEZ

Guardian gazetesi, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in Kürt seçmenleri ikna etmekte zorlanacağını da ifade etti ve "Kürtlerin yaşadığı bölgelerde Türkiye'nin insan hakları ihlallerinin yaşandığı dönemde Meral Akşener İçişleri Bakanı olarak görev yapıyordu" konusunda bir hatırlatma yapılıyor. Guardian, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in şu ana kadar Kürt meselesinin nasıl çözümlenebileceğine dair somut bir öneride bulunmadığının da altını çiziyor

İKİNCİ TURA KALIRSA...

Guardian "Seçim anketleri Erdoğan'ın ilk turda rahat bir seçim galibiyeti alabileceğini ifade ediyor. Fakat anketlerde seçimin ikinci tura kalması ve Erdoğan'ın karşısında duracak rakibin Meral Akşener olması halinde başa baş bir yarış yaşanabileceğini de gösteriyor" ifadelerini de kullandı.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

 
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal
Daha fazla içerik yok
;