Gizli El Necati Özkan mı?

CHP'nin İstanbul adayı Ekrem İmamoğlu'nun seçim kampanyasını yürüten ve yaptığı skandal açıklamalarla gündeme gelen Necati Özkan'ın gizli bağlantıları deşifre oldu.

20.05.2019-19:03 - (Son Güncelleme: 20.05.2019-23:06)

Haber 365 | Özel Haber 

CHP'nin İstanbul adayı Ekrem İmamoğlu'nun seçim kampanyasını yürüten Necati Özkan, bir gizli el mi?

Sosyal medya, bu soruya cevap arıyor. Zira, Özkan'ın ortaya çıkan bağlantıları, ilişki ağları, attığı tweetler ve yaptığı işler kafalarda derin soru işaretleri oluşturuyor.

İMAMOĞLU'NU YÖNLENDİRENLER KİMLER?

CHP'nin İstanbul adayı Ekrem İmamoğlu'nun PR çalışmalarını yapan ekipte 4 kişi öne çıkıyor: Lobby İletişim'den Ünal Uzun, Öykü Ajans'tan Necati Özkan, BKM'den Necati Akpınar ve ID İletişim'den Ayşe Barım. Her ne kadar bu kişiler göz önünde olsa da, süreci Koç'un adamlarının yönettiği iddia ediliyor.

KILIÇDAROĞLU'NU KASET KUMPASI ÖNCESİ PARLATTI  

Deniz Baykal'ın FETÖ tarafından organize edilen kaset kumpası ile görevinden olması öncesinde, CHP'nin İBB Başkan adayı olan Kemal Kılıçdaroğlu'nun seçim direktörü Necati Özkan'ın adeta olacak olaylardan haberdar bir şekilde Kemal Kılıçdaroğlu'nu CHP Genel Başkanlığı'na hazırladığı görülüyor. Necati Özkan'ın ayrıca Baykal'ın istifası sonrasındaki süreçte Kılıçdaroğlu'nu genel başkan yapmak için lobi yürüttüğü biliniyor.

CHP İSTANBUL ADAYININ SEÇİM DİREKTÖRÜNÜN SOROS'LA İLİŞKİSİ NE?

CHP İstanbul Adayı Ekrem İmamoğlu'nun seçim direktörü Necati Özkan'ın bağlantıları ise bizi Soros'a götürüyor. Kılıçdaroğlu'nun 2009'da girdiği ve kaybettiği İstanbul Büyükşehir Belediyesi seçimlerindeki yürüttüğü kampanya ile Özkan Aristoteles Küresel Kampanya ödülünü kazanıyor. Bu ödülü kazanmasını sağlayan ise KADER ve KKTC'de bulunan Özgürlük ve Reform Partisi'nin payı var. Bu iki yapının ortak özelliği ise Soros tarafından destekleniyor olmaları. 

ÖZKAN'IN FETÖ İLE İLİŞKİLERİ

Necati Özkan'ın ilişki ağı Soros'la da sınırlı değil. Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) ile olan ilişkileri de Özkan'ın özelliklerinden birisi. 17-25 Aralık döneminde FETÖ'nün kanallarında programlara çıkıp FETÖ'yü savunan Özkan ayrıca FETÖ'nün yayın organlarının kapatılmasına ise çok sert bir şekilde karşı çıkan tweetler atıyor.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal