Gelinine Kızdı Torunlarının Kedisini Parçalara Ayırdı

Adana'da gelinin evi terk etmesini isteyen adam, torunlarının beslediği kediyi herkesin gözleri önünde öldürerek parçalara ayırdı. Gelinin şikayetçi olmasının ardından polisler adamı gözaltına aldı.

27.07.2018-11:17 - (Son Güncelleme: 27.07.2018-11:11) Gelinine Kızdı Torunlarının Kedisini Parçalara Ayırdı

Adana'da A.U.'nun, oğlu M.U.'nun ceza evine düşmesinin sonrasında öne sürülene göre evinden çıkarmak isteği gelini Z.U. ve 4 torununu korkutmak amaçlı besledikleri kediyi parçalayıp ailenin gözleri önüne attı.

''EVİN TAPUSUNU DİĞER OĞLUMUN ÜSTÜNE YAPIN''

Olay, merkez Yüreğir ilçesi Yunus Emre mahallesinde cereyan etti. Öne sürülene göre, M.U., 10 sene önce babasına ait arsanın üstüne kendi olanakları ile ev yaptırdı. Daha sonra Z.U. ile evlenen M.U. işlediği bir suçtan sebeple müebbet hapis cezasına çarptırılarak ceza evine sevk edildi. Söylenene göre oğlunun hapiste olmasını fırsat gören A.U., yaşları 4-11 arasında değişen 4 torununun annesi gelinine, 'Evin tapusunu diğer oğlumun üstüne geçirin ve bugüne dek oturduğunuz senelerin kirası olan 30 bin lira para verin' dedi.

''KOCAM CEZA EVİNDE BEN BU PARAYI VEREMEM''

Bunun üstüne Z.U., 'Kocam ceza evinde, ben bu parayı ödeyemem' diyerek kayınpederinin bu talebini kabul etmedi. Bir zaman sonra Z.U.'nun evde olmadığı esnada dama çıkan A.U., öne sürülene göre torunlarının beslediği yavru kediyi öldürüp parçalara böldükten sonra, "Bu evden gideceksiniz, yoksa sizi de böyle parçalarım" dedi. Dedelerinin kediyi parçaladığını gören küçük çocuklar ise ağlayarak odalarına gitti. Ne yapacağının bilemeyen Z.U., polise giderek ihbarda bulundu. Eve giden birimler ise parçalanmış kediyi fark edince A.U.'yu gözaltına alındı. İfadesi alınan A.U., 'Tehdit ve mala zarar vermek' suçlamasıyla işlem yapılarak çıkarıldığı adliyede evden uzaklaştırma kararı alındı.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal