Muğla'dan Kan Donduran Görüntüler! Köpeği Metrelerce Sürükledi

Muğla'nın Seydikemer ilçesinde görenleri kahreden bir görüntü kayda alındı. Görüntüde bir adam aracının arkasına bağladığı köpeği metrelerce sürüklüyor. Olayın sosyal medyada hızla yayılmasının ardından cani adam gözaltına alındı.

27.07.2018-10:56 - (Son Güncelleme: 27.07.2018-11:04)

Muğla'nın Seydikemer ilçesinde, aracın arkasına iple bağlanarak sürüklenen köpek videosu, sosyal medyada tepkilere neden oldu. Hızla yayılan video binlerce kişi tarafından paylaşılırken, olayla alakalı Muğla polisine çok sayıda şikeyet geldi.

Olay, söylentiye göre Fethiye-Antalya Karayolu Bekçiler Mahallesi civarında meydana geldi.

Başka bir otomobilden kaydedilen videoda kimliği tespit edilemeyen kişi tarafından kullanılan 48 F 3848 plakalı aracın arkasına iple bağlanan bir köpek, sürüklenerek çekildi.

Video kaydını alan otomobilden ağlama sesleri duyulurken, araç sürücüsün de uzun uzun kornaya basarak köpeği sürükleyen aracı durdurduğu görülüyor.

Sosyal medyada paylaşılan video ardından Muğla polisine çok sayıda şikayet geldi.

Seydikemer Kaymakamlığı tarafıdan yapılan açıklamada, sosyal medyaya yansıyan olaydaki kişinin kimliğinin belirlendiği açıklandı.

Fethiye Cumhuriyet Başsavcılığının emri ile R.D'nin gözaltına alındığı kaydedilen açıklamada, "Şüpheli Bekçiler Mahallesi'nde jandarma birimleri tarafından gözaltına alındı. Olayda yaralanan köpek ise tedavi için Fethiye Milli Parklar ve Doğa Koruma Şube Müdürlüğüne verildi." ifadelerine yer verildi.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal