Gaziantep'te Şehit Kızına Doğum Günü Kutlaması

Gaziantep Emniyet Müdürlüğü, 2014 senesinde şehit olan polis memuru Serdar Gören’in kızı Rümeysa Ecrin Gören’in için doğum günü sürprizi yaptı.

15.02.2020-13:33 - (Son Güncelleme: 15.02.2020-13:28) Gaziantep'te Şehit Kızına Doğum Günü Kutlaması

Gaziantep Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü memurları, şehit meslektaşları Serdar Gören’in küçük kızı Rümeysa Gören’e doğum günü kutlaması yaptı. Rümeysa polis aracı ile evinden alınıp Emniyet Müdürlüğüne götürüldüğünde sürpriz doğum günü ile karşılaştı.

POLİS OTOSU İLE ÖNCE EVİNDEN ALINDI, SONRA ŞEHİR TURU ATTI

7 yaşına giren Rümeysa Gören’e polisler sürpriz bir doğum günü kutlaması yaptı.

Polis aracı otosu ile evinden alınan Rümeysa Gören polis otosu ile il turu yaptırıldıktan sonra TDP Şube Müdürlüğüne götürüldü. Rümeysa Gören’in doğum gününe, annesi, kardeşleri ve Toplum Destekli Polis ekipleri de katıldı.

"İYİ Kİ DOĞDUN RÜMEYSA"

Şehit kızı, üzerinde ‘polis’ logusu olan ve “İyi ki doğdun Rümeysa” yazan pastayı kesti. Hediyelerini alan küçük Rümeysa sevincini babasının meslektaşlarına sarılarak gösterdi.

"BUGÜN KIZIMIN 7'İNCİ YAŞ GÜNÜ"

Daha 7 aylıkken babasını şehit olan küçük Rümeysa’ nın annesi, "2014 yılında şehit olan eşimin bana emaneti olan kızımın bugün 7’inci yaş günü. Emniyet Müdürümüz Cengiz Zeybek’e çok teşekkür ederiz. Emniyetimiz her zaman olduğu gibi bugün de bizi yalnız bırakmadı. Allah onların yardımcısı olsun, Dualarımız hep onlarla.” diye konuştu.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırınız.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal